Toni Petrea / Foto: Sport Pictures

Fotbalistul care l-a impresionat pe Toni Petrea: ”N-am mai avut un jucător atât de talentat”. Concluziile după 2-0 cu Farul

articol scris de Digi Sport
14.03.2022, 23:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a câștigat partida cu Farul Constanța din prima etapă a play-off-ului Ligii 1 cu scorul de 2-0.

Toni Petrea s-a declarat mulțumit la finalul partidei de prestația elevilor săi și susține că victoria FCSB-ului a fost meritată, chiar dacă adversarii susțin că departajarea s-a făcut din cauza greșelilor de arbitraj.

Toni Petrea, în extaz după FCSB - Farul 2-0: ”Tavi trage echipa după el uneori!”

Antrenorul roș-albaștrilor a fost întrebat când va reveni Andrei Vlad în poarta FCSB-ului, dar Petrea s-a ferit să ofere un răspuns concret.

Gigi Becali a sugerat ca Toni Petrea să îl utilizeze pe Malcom Edjouma în ofensiva roș-albaștrilor, dar antrenorul a explicat la flash-interviu că nu a luat acest lucru în considerare și că locul fotbalistului francez este la mijlocul terenului.

Jucătorul pe care Petrea l-a lăudat la finalul meciului a fost Tavi Popescu, perla lui Gigi Becali, jucătorul despre care antrenorul de la FCSB spune că uneori trage întreaga echipă după el.

Ne așteptăm la un joc mai combinativ din partea lor. Au încercat să ne surprindă cu niște mingi în diagonală. Am avut o atitudine mult mai bună și o agresivitate pe măsură. Ne-am creat ocazii și cred că victoria e meritată. Au fost lucruri bune, momente foarte bune. I-am supus la presiune, i-am împins spre poarta lor.

E normal ca Mamut să ducă doar 45 de minute. Evoluția lui a fost destul de bună. S-a comportat decent. Să vedem cum va fi, cum se va reface. Sperăm să ne ajute cât mai mult. Am fost forțati să rotim. Tavi nu a mai putut pe final, Olaru la fel. E bine că reușim să marcăm cu mai mulți jucători. Nu m-am gândit să îl pun atacant (n.red. așa cum sugera Gigi Becali). Locul lui Edjouma e la mijlocul terenului.

Nu prea vreau să comentez despre arbitraj. Nu am revăzut fazele și nu pot vorbi prea mult. Ar fi două lucruri de luat în calcul. Nu știu dacă a fost ofsaid la pasa către Moldoveanu. Nu știu dacă mingea era în teren la presupusul fault.

Ne gândim doar la noi, la rezultatele noastre și să încercăm să câștigăm. Sperăm să ne luăm revanșa și la meciul următor.

Sunt decizii care se iau la un club în funcție de randamentul fiecărui jucător. Vlad are un post foarte periculos pentru că orice greșeală contează. Au mai fost momente când a avut evoluții nesigure și am considerat că nu trebuie să facă parte din lot pentru momente. E un băiat cu un caracter puternic și va trece peste aceste momente.

Vlad e cu noi tot timpul la antrenamente. Vom vedea în funcție de ce se întâmplă la echipă. Nu pot spune o dată exactă când va reveni în poartă. Așa e la fotbal. Nu poți avea tot timpul perioade bune. Am convingerea că va trece peste acest moment. E greu de spus ce va fi. Momentan nu e în lot.

Nu cred că am mai avut un jucător de vârsta lui Octavian Popescu la fel de talentat. Am mai avut parte de jucători talentați, dar mult mai în vârstă, mai experimentați. Sper să o țină pe același drum și să nu i se urce la cap faptul că joacă bine, că marchează, că își ajută echipa, că uneori trage echipa după el. Trebuie să fie modest în continuare, să muncească și să joace la fel de bine”, a declarat Toni Petrea la finalul partidei.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - Farul 2-0

Etichete: gigi becali , toni petrea , fcsb , andrei vlad , tavi popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă