Gabi Balint / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Gabi Balint, mesaj ferm pentru fanii Stelei: “E prea mult!”

articol scris de Digi Sport
03.08.2023, 16:29
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

FCSB va juca pe stadionul Steaua – Ghencea meciul cu CFR Cluj, programat pe 6 august, de la ora 21:30, în etapa a patra din SuperLiga.

Pe 1 august, suporterii Stelei au afișat un banner reprobabil la stadionul Ghencea, cu un mesaj amenințător: ”Continuăm lupta împotriva celor afiliați la turmă / Cine calcă duminică în Ghencea își asumă”.

Gabi Balint: "Nu sunt de acord cu incitarea la violență"

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a anunțat că s-au vândut peste 22.000 de bilete. În aceste condiții, sold-out-ul este aproape, cu câteva zile înainte de meci.

În direct la Digi Sport, Gabi Balint (60 de ani) a criticat demersul fanilor echipei CSA Steaua și i-a avertizat să nu recurgă la acte de violență. 

"Nu sunt de acord cu incitarea la violență. Au dat jos repede bannerul. Nu sunt de acord cu mesaje de genul ăsta, nu-și au rostul. Trebuie terminat odată! Într-un fel, îi înțeleg, dar nu sunt de acord cu ce fac.

Cu bannere din astea, care incită lumea la luptă, nu sunt de acord. Eu cred că faptul e consumat, subiectul e închis, stadionul va fi închiriat de FCSB.

Eu, ca fost jucător la Steaua și ca om care e aproape de clubul acesta, îi sfătuiesc și îi rog (n.r. – pe fanii Stelei) să nu depășească măsura. E deja prea mult!", a spus Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Mesajul lui Gabi Balint pentru fanii echipei CSA Steaua

Marius Șumudică, revoltat de situația privind stadionul Ghencea: "E incredibil"

În direct la Digi Sport, Marius Șumudică (52 de ani) s-a declarat revoltat de atitudinea celor de la CSA Steaua privind închirierea stadionului Ghencea.

Totodată, antrenorul a avut o reacție nervoasă când a auzit declarațiile lui Vasile Dîncu, potrivit căruia stadionul Ghencea n-ar trebui să producă bani.  

"Să nu apară vreo poliță de asigurare în plus, pe la toalete. Să nu fie unul deranjat la stomac, se poate întâmpla orice. Atâtea polițe să plătești ca să joci pe un stadion! Este incredibil așa ceva, n-am pomenit!

Să iei câte un milion de euro, să faci un cash colateral, ca să joci pe Ghencea. De ce ai mai construit stadioane? Bine, nu e treaba mea! Oricum, domnul Becali a spus că vrea să se întoarcă pe Arena Națională.

Arena Națională, un alt stadion construit din bani publici, produce! E clar, având loc concerte. (n.r. – despre declarațiile lui Vasile Dîncu) O imbecilitate! Dacă noi contribuim ca să construim un stadion, acel stadion cum e întreținut?", a spus Marius Șumudică, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: stadionul ghencea , liga 1 , cfr cluj , gabi balint , gigi becali , becali , superliga , balint , fcsb , stadionul steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

Elias Charalambous, după Rapid - FCSB: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Reacția lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a încheiat un play-off ”de coșmar”: ”S-a pierdut totul”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian