Galeria de la Rapid la meciul cu Dinamo / Foto: Sport Pictures

Gigi Corsicanu, reacție vehementă după ce suporterii de la Rapid i-au cerut demisia lui Mihai Iosif: ”E normal!”

articol scris de Digi Sport
27.02.2022, 16:31
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Rapid a remizat cu Dinamo în etapa cu numărul 28 din Liga 1, scor 1-1, iar giuleștenii nu mai au nicio șansă să prindă play-off-ul în acest sezon.

Rezultatul partidei nu a fost deloc pe placul suporterilor lui Rapid care, după meci, i-au cerut demisia lui Mihai Iosif.

Gigi ”Corsicanu”, reacție vehementă după ce suporterii de la Rapid i-au cerut demisia lui Mihai Iosif: ”E normal!”

Gigi Răducanu ”Corsicanu”, liderul galeriei de la Rapid, a vorbit despre scandările suporterilor pe care le-a catalogat drept ”normale” în contextul rezultatelor slabe înregistrate de echipă.

În ceea ce privește o schimbare de antrenor la Rapid, ”Corsicanu” susține că decizia de a-l înlocui sau nu pe Mihai Iosif îi aparține în totalitate conducerii, însă este de părere că echipa are nevoie de un ”șoc”, mai ales că suporterii echipei au pretenții mari în următorul sezon.

E reacția suporterilor. Până acum, ai auzit vreo scandare de genul acesta? E normal, după atâtea meciuri fără victorie, ca suporterii să aibă o astfel de reacție.

E decizia conducerii (n.red. dacă schimbă antrenorul). Ei trebuie să-și asume această decizie, pentru că anul următor este un an foarte important pentru noi, pentru istoria clubului Rapid. Și avem așteptări din partea conducerii. Adică, anul următor chiar avem și noi pretenția să ne batem la primele trei locuri.

Trebuie să se gândească foarte bine la ce au de făcut, pentru că trebuie să pregătească foarte atent campania pentru anul următor.

Mihai Iosif e de o viață în Giulești. Știe și el ce înseamnă Rapidul și cred că înțelege. Așa s-a întâmplat cu orice antrenor, nu a contat că s-a numit Pancu, Șumudică sau Nae Manea, Dumnezeu să-l ierte. Au fost atâția antrenori care au trăit astfel de momente la Rapid.

Publicul rapidist, pe cât este de pătimaș și atașat, pe atât este și de pretențios. Bine, suporterii au fost chiar îngăduitori, pentru că până acum nu i-a scandat nimeni demisia și au fost atâtea meciuri fără victorie, meciuri slabe, prestații sub așteptări și oamenii au fost înțelegători. Dar asta este viața antrenorului. Când o echipă nu merge, nu poți să schimbi toată echipa, ci antrenorul.

N-am discutat cu Victor Angelescu. El a zis că o să vadă după campionatul regulat, dar nu știu ce am mai putea obține, la cum văd echipa. Echipa e în derivă și nu mai avem siguranță nici la meciul cu Clinceni, că putem câștiga. E ceva la mijloc, ceva nu merge.

În situații de genul ăsta, singura soluție e să se facă un șoc la echipă, din punctul meu de vedere. Dar vreau să subliniez că aici depinde de conducere, e responsabilitatea lor. Noi, ca și suporteri, ne exprimăm trăirile pe stadion, însă decizia aparține conducerii”, a declarat Gigi Răducanu ”Corsicanu” pentru Fanatik.

Mihai Iosif, apărat după derby-ul cu Dinamo. ”Mă deranjează foarte tare. Lumea e ipocrită”

Ovidiu Burcă, fostul președinte al Rapidului, a vorbit despre situația actuală din Giulești. Fostul oficial al clubului crede că tot ce i se întâmplă lui Mihai Iosif este o nedreptate și a ținut să "taxeze" actuala conducere a echipei.

"E greu să putem spune ce ar trebui să se facă la Rapid. Lumea uită prea repede, dar e specificul românului. Dacă i-ați fi întrebat pe suporterii rapidișiti acum un an și ceva, când Iosif a preluat echipa, ar fi spus altceva. Cred că e frustrant.

Eu sunt mâhnit de ceea ce am văzut acolo. (n.r. despre Mihai Iosif) Ca antrenor îl cunosc puțin, și eu am avut rezervele mele în privința lui, însa ar trebui să îi recunoaștem meritele lui Iosif.

A adus echipa într-un punct în care nimeni nu spera. Nu înțeleg de unde negativitatea asta din partea suporterilor. Lumea în fotbal, în general, e foarte ipocrită.

Cei de la Rapid văd ca s-au abătut foarte tare de la filozofia în care noi credeam foarte tare. Aceea de a promova tineri, de valoare, cum e Antonio Sefer, Rareș Ilie.

Noi știm foarte bine cât am muncit la academie. Acest lucru mă deranjează foarte tare. La Centenar au zis ca vor sa câstige campionatul. Nu, planul era ca la Centenar să fie în prima echipă 8-9 jucători crescuți de Rapid, sa aibă o identitate proprie, pentru că specificul clubului ăsta e", a spus Burcă, la Digi Sport Matinal.

Etichete: liga 1 , rapid , dinamo , mihai iosif , corsicanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Daniel Popa a explicat gestul ciudat după golul marcat cu Dinamo

Foto Clasamentul din play-out, după ”U” Cluj - Dinamo: ”Câinii roșii” au urcat pe loc de baraj. Programul meciurilor rămase

Ahmed Bani a tras primele concluzii, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3: ”Sunt foarte dezamăgit”

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga! ”Galacticii”, campioni după ce Barcelona a pierdut pe terenul Gironei

Citeşte şi

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”