Ilie Dumitrescu / Foto: Instagram-@ilie_dumitrescu

Exclusiv Ilie Dumitrescu a identificat noul lider de la FCSB. ”Mă surprinde cum gestionează fazele”

articol scris de Digi Sport
29.03.2022, 11:33
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Ilie Dumitrescu (53 de ani) a identificat noul lider de la FCSB. Expertul Digi Sport a urmărit cu atenție partidele roș-albaștrilor, astfel că a tras o concluzie deși mai sunt etape bune de jucat în play-off.

Fostul mare fotbalist l-a remarcat pe Octavian Popescu (19 ani). Prestațiile tânărului fotbalist din ultima perioadă l-au încântat pe analist.

”Mă surprinde modul în care Octavian Popescu a ajuns să gestioneze fazele. Este un lider incontestabil la FCSB în momentul de față. Și fizic stă foarte bine Tavi Popescu”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Momentul care i-a schimbat soarta lui Octavian Popescu: "L-am întrebat: ce faceți cu el? Eu am făcut referat”

Soarta mijlocașului de la FCSB putea să fie alta în urmă cu câțiva ani. O spune Adrian Iencsi, cel care l-a remarcat prima dată pe talentatul mijlocaș și l-a luat la echipa U19 a Universității Craiova.

"L-am antrenat la echipa a doua a Craiovei. La Rapid, eu eram antrenor la U19 şi el juca la U17. Eu de acolo îl ştiu şi l-am luat la echipa U19 a Craiovei. Practic, a fost momentul de explozie, pentru că a progresat de la meci la meci, iar eu em crezut foarte mult.

Şi acum ţin legătura cu el, e un jucător extrem de talentat şi un copil bun, un băiat cuminte, care va avea un viitor frumos. Mă bucur că i-am dat şi lui această posibilitate să iasă, pentru că nimeni nu ştia de el.

Acum toţi vorbesc de Octavian Popescu. Dar a fost momentul lui. Şi nu că îmi pare rău, dar eu chiar le-am transmis celor de la Craiova şi în special domnului Rotaru.

”Octavian Popescu e o certitudine la FCSB și va fi la fel și la națională”

Fiind prezent la un meci la Extensiv, l-am întrebat 'ce faceţi cu Octavian Popescu?' I-am spus să-l ia pentru că va fi jucător de echipă naţională. Eu ştiam că Octavian Popescu va face pasul la naţională.

Eu am şi garantat pentru Octavian Popescu, pentru că fiecare jucător care venea trebuia să facă un scurt referat. Au venit doi jucători: Octavian Popescu şi Rareş Toader, ambii din 2002, iar eu am făcut referat pentru ei. Nimeni nu îi ştia.

Vorbim despre Octavian Popescu, care e deja o certitudine la FCSB şi cu siguranţă va deveni şi la naţională. Şi mai sunt mulţi tineri pe care poate nu îi ştie nimeni, prin sate, prin colţişoare. Important e să umbli", a spus Adrian Iencsi, la Digi Sport Matinal.

Octavian Popescu a adus de unul singur 7 puncte FCSB-ului în acest sezon de Liga 1

Devenit unul dintre oamenii de bază de la FCSB în actuala stagiune, în special din cauza problemelor medicale pe care Florinel Coman le-a avut în ultimul an, Octavian Popescu arată că profită din plin de minutele pe care le primește.

Tânărul jucător de doar 19 ani a marcat de 8 ori în cele 26 de partide jucate în Liga 1, iar 4 dintre acestea au fost decisive și au adus FCSB-ului nu mai puțin de 7 puncte în clasament.

De altfel, în afara de faptul că a devenit un jucător decisiv pentru FCSB, atacantul s-a specializat și în goluri deosebite, precum cel de la partida cu FC Voluntari.

Popescu a deschis scorul în meciul cu Dinamo cu un șut fantastic, care nu i-a dat nici o șansă portarului "câinilor".

Etichete: ilie dumitrescu , octavian popescu , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, LIVE VIDEO, 21:30. Finalele...

Primul 11 ales de Dorinel Munteanu la Oțelul - Botoșani, după ce s-a legat de întrebarea "cum veți aborda meciul?"

Foto A rupt tăcerea la 4 zile după ce s-a retras din tenis și ”a fost dată dispărută”

Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe de ce transferuri are nevoie FCSB pentru UEFA Champions League

Video Octavian Popescu s-a dezlănțuit la parada campionilor: a luat microfonul și a făcut spectacol

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”