Gigi Becali / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Gigi Becali: ”Trebuie să te gândești puțin și la viitorul lui!”

articol scris de Digi Sport
30.06.2023, 22:25
  • Media: Digi Sport Special, duminică, 20:30, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Ștefan Târnovanu (23 de ani) ar fi putut prinde transferul carierei în această vară, după EURO 2023 U21. FCSB a pierdut o ofertă importantă pentru portar, însă negocierile s-au încheiat brusc.

Motivul? Prețul stabilit de patronul FCSB-ului, Gigi Becali, zece milioane de euro, o sumă considerată mult prea mare de echipa interesată de Târnovanu.

Ilie Dumitrescu: ”Trebuie să te gândești puțin și la viitorul jucătorului!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre transferul ratat de Ștefan Târnovanu. Specialistul Digi Sport consideră că portarul FCSB-ului ar fi trebuit lăsat să plece de către Gigi Becali, chiar dacă suma propusă nu era cea la care se aștepta acesta, adică zece milioane de euro.

Ilie Dumitrescu susține că deși Târnovanu a avut partide foarte bune până în acest moment, poate urma o perioadă mai slabă pentru titularul din poarta roș-albaștrilor, iar Gigi Becali l-ar putea scoate din echipă, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Andrei Vlad.

Nu știu, în momentul în care patronul echipei a cerut zece milioane, lucrurile s-au blocat. E foarte greu să se achite zece milioane pentru Târnovanu. El ar merita, dar trebuie să luam în considerare că marketul nostru nu a ajuns la maturitate, chiar dacă au mai fost câteva excepții.

Ar trebui ca mai mulți jucători să se impună la un anumit nivel prin Anglia, Germania, Italia, ca să poți să ceri anumite sume. Nu vreau să dau exemple în care anumiți jucători au avut oferte. Aș începe cu Coman, a fost ofertă de nouă milioane.

Chiar vorbeam cu Victor Becali. Spunea că sunt momente. Coman, nouă milioane, venea de la un turneu final, a mai fost Denis Alibec, undeva la 6 milioane de la Marseille. S-au cerut 10 milioane, nu s-a putut. Nici Coman și nici Alibec nu s-au transferat.

Acum poate era un moment favorabil pentru Târnovanu. Nu știu pe ce sumă, dar trebuie să te gândești puțin și la jucător. 5 milioane pentru un portar nu este o sumă mică. Poate sunt trei milioane, poate cinci, poate patru, dar trebuie să te gândești și la viitorul jucătorului.

La modul la care reacționează Gigi, la un moment dat.. Vlad era portarul titular. A făcut două sau trei greșeli și a fost trecut pe bancă. Asta se poate întâmpla în viața unui portar”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

  • Două milioane de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, conform Transfermarkt.

 În plus, Ilie Dumitrescu crede că Gigi Becali ar fi putut profita de suma obținută din transferul lui Ștefan Târnovanu și ar fi putut aduce la FCSB doi jucători de perspectivă de la Farul, Borza și Mazilu.

Să spunem că era o ofertă de cinci milioane. Crezi că poți să faci ofertă cu cinci milioane să iei Borza și Mazilu? El tot timpul a făcut așa. A luat ce e mai bun din țară”, a adăugat Ilie Dumitrescu.

VIDEO Declarațiile făcute de Ilie Dumitrescu

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , stefan tarnovanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră. Grace și Jerry au făcut calculele și au constatat că nu e mai scump să trăiești pe o navă decât dacă ar fi continuat să locuiască pe uscat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș

Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu a dat verdictul, după finala Champions League: Kylian Mbappe, surclasat! ”El e cel mai bun. O bijuterie!”

FCSB a scăpat! Așa arată lista posibililor adversari din Champions League, după ce Real Madrid a luat trofeul

Video Ultimul meci! A izbucnit în plâns și a rămas nemișcat, imediat după finala UEFA Champions League

Mesajul Barcelonei pentru Real Madrid, după ce ”Galacticii” au câștigat Champions League

Citeşte şi

”Gata!”. Anunțul făcut de Gigi Becali despre Risto Radunovic

FCSB a pierdut procesul de 1.000.000 de euro de la FIFA cu Galatasaray

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Gigi Becali anunță oferta făcută lui Mititelu pentru una dintre vedetele FCU Craiova! ”Atât îi dau! El cere un milion” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Scenă înduioșătoare la Roland Garros: arbitrul de scaun care a salvat un porumbel VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Cum să te angajezi în Poliție fără să fi făcut Academia sau Școala de subofițeri. Ce trebuie să știi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri