Ilie Dumitrescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu laudă FCSB pentru transferul lui Vadim Rață. ”E cel mai bun, joacă un fotbal total”

articol scris de Digi Sport
14.08.2022, 08:42
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Ilie Dumitrescu (53 de ani) este încântat de cel mai recent transfer al celor de la FCSB. Este vorba despre Vadim Rață (29 de ani), adus de la FC Voluntari.

Ilie Dumitrescu laudă cel mai recent transfer al celor de la FCSB. ”E cel mai bun, joacă un fotbal total”

Mijlocașul va debuta pentru roș-albaștri, mai mult ca sigur, în meciul de azi contra celor de la Chindia, din etapa 5 a Ligii 1, ora 21:30, pe Arena Națională, în direct la Digi Sport 1. 

Expertul Digi Sport a spus de ce Rață este un câștig pentru FCSB și a explicat care sunt calitățile acestui fotbalist. 

”Vadim Rață este cel mai bun mijlocaș din România. Joacă un fotbal total. Are experiență, este o certitudine pentru campionatul nostru. Rață apare foarte bine și la finalizare, poate juca și în poziția de inter, depinde de sistem.

Dar, cum spuneam e foarte important pentru că el caută spațiile, știe să apară la finalizare, ceea ce, pentru o echipă ofensivă, cum este FCSB, este foarte bine”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Fostul mare fotbalist lasă de înțeles că Rață are șanse importante să devină fotbalist de bază la FCSB.

”Este și creativ, scoate adversarul din joc, pasează foarte bine. Și mai are ceva. Are acea liniște în joc, pe care nu o au foarte mulți jucători.

Este o calitate. Îl felicit pe MM (n.r. - MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB), a mai spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

300.000 de euro a costat Vadim Rață! Cum l-a convins Mihai Stoica să îl transfere pe mijlocaș

Gigi Becali a explicat cum a decis să îl transfere pe Rață. Patronul de la FCSB a recunoscut că fotbalistul transferat de la FC Voluntari a fost de mai mult timp în vederile sale, însă ilfovenii au cerut iniţial o sumă considerată mult prea mare.

Totuși, Becali a transmis că în cele din urmă, ilfovenii au făcut un compromis și au acceptat să îl transfere pe Rață pentru 300.000 de euro.

L-am avut pe listă pe Rață. Am încercat să îl iau săptămâna trecută, dar o luaseră razna cu banii. Au cerut 500 de mii, că vor face un consiliu de administrație. Aveți ceva la cap? Ce consiliu de administrație? Le-am dat 225 de mii. Aseară pe la 12 le-am zis să convoace consiliul că le dau 300 de mii. Au convocat probabil noaptea consiliul de administrație.

Recunosc că nu îl cunosc deloc. Am mai întrebat de el în anumite situații. Meme spunea tot timpul că Rață este Olaru. I-am zis că dacă e Olaru trebuie să îl luăm”, a declarat Gigi Becali pentru Liga Digi Sport

FCSB a transferat 9 jucători până acum:

  • David Miculescu (21 de ani)
  • Bogdan Rusu (32 de ani)
  • Eduard Radaslavescu (18 ani)
  • Radu Boboc (23 de ani)
  • Marco Dulca (23 de ani)
  • Rachid Bouhenna (31 de ani),
  • Joyskim Dawa (26 de ani)
  • Joonas Tamm (30 de ani)

FCSB urmează să joace duminică, de la ora 21:30, contra celor de la Chindia Târgoviște în etapa cu numărul 5 a Ligii 1. Partida va fi în direct pe Digi Sport. De asemenea, abonații RCS&RDS pot viziona meciul atât pe aplicația Digi Sport, disponibilă în App Store și Google Play şi pe siteul digisport.ro.

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , transferuri fcsb , fcsb chindia live video , vadim rata , rata fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Exclusiv Vin după Florinel Coman în România: urmează negocierile decisive! Gigi Becali are cu totul alt plan

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”