Cristi Săpunaru, ”turbat de furie”, la finalul meciului Rapid U Craiova 1948 / Foto: captură Digi Sport

Video&Foto Cristi Săpunaru, ”turbat de furie”! Lorenzo Paramatti a spus, la final, ce s-a întâmplat

articol scris de Digi Sport
10.05.2022, 09:37
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Rapid a pierdut, luni seară, în fața celor de la U Craiova 1948, scor 2-3, iar la final Cristi Săpunaru (38 de ani) a fost un car de nervi.

Imagini cu Săpunaru, ”turbat de furie”! Lorenzo Paramatti a spus, la final, ce s-a întâmplat. ”Mi-au înjurat familia”

Galerie Foto

Rapidistul a vrut să-l ”articuleze” pe Lorenzo Paramatti (27 de ani), după ce italianul s-a bucurat pentru victoria echipei sale.

Săpunaru a ”turbat de furie” și a fost extrem de greu de oprit în demersul său de a ajunge la fundașul italian. Inclusiv arbitrul Marcel Bârsan s-a implicat pentru a-l ține pe loc pe jucătorul giuleștenilor. Săpunaru a pus mâna în fața ”centralului”, l-a dat ferm la o parte, după care i-a pus mâna în gât lui Paramatti.

Jucătorul oltenilor s-a retras imediat din meleu, numai că Săpunaru a continuat să fie nervos. Îl căuta mereu din priviri pe Paramatti.

Paramatti: ”Nu știu de ce mi-a dat roșu!”

”Au fost jucători de la Rapid care ne-au înjurat tot timpul, mi-au înjurat familia. La final, când am dat gol, el (n.r. - Rareș Ilie) era supărat. Atunci am vorbit cu el, l-am întrebat dacă acum nu mai zice nimic. Atât, s-a terminat.

Eu nu am băgat mâna în fața nimănui. Nu știu cine m-a prins de gât, de la spate. Am vorbit, i-am zis că noi suntem Craiova, că sunt fericit că am câștigat derby-ul. Mă bucur pentru suporteri.

Nu știu de ce mi-a dat roșu, eu am plecat la suporteri când am văzut bătaia. Apoi a venit la vestiare arbitrul și m-a chemat. Cred că ne-au dat roșu, mie și lui Săpunaru. Eu cred că e un meci important, cu ambiție, un derby frumos. Mai bine să fim liniștiți, avem probleme mai mari, războaie”, a spus Paramatti, la final.

Și în timpul meciului Săpunaru a avut un gest violent, cu un fault criminal asupra lui Bauza, pentru care a primit doar galben în minutul 87.

Și la vestiare au existat probleme. Oltenii au aruncat cu lichide pe scări, către rapidiști, iar reporterul Digi Sport a fost avertizat să nu filmeze și un jucător de la Craiova chiar a încercat să-i ia telefonul.

Cristi Săpunaru a explicat incidentele de la final: "Vine el pe Giulești să arate emblema. Suntem niște proști"

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a vorbit despre nervii care au existat la finalul partidei, atunci când a fost aproape de bătaie cu Lorenzo Paramatti, jucătorul oltenilor.

"Băiatul de ei cu numărul 5 de la ei nu știu ce avea. Să-i dea Rareș Ilie tricoul lui să-și facă un tablou, că am văzut că tot trăgea de el. A venit el pe Giulești să arate emblema. Ai câștigat, du-te tată la vestiare. Nu-mi pare rău de nimic, doar de rezultat. Suntem proști.

Au avut o ocazie în prima repriză și au marcat, după am început repriza a doua prost și aia a fost. Mergem la Mioveni și trebuie să câștigăm. Lucrurile nu s-au complicat, trebuie să câștigăm și suntem pe primul loc. Eu v-am spus că e stadionul prea mic și nu m-a crezut nimeni", a spus Cristi Săpunaru.

VIDEO cu Săpunaru nervos

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid - U Craiova 1948 2-3


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Au promovat! Au revenit în prima ligă după 22 de ani: fanii nu au mai rezistat și au intrat pe teren

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”