Gigi Becali / Foto: Inquam Photo

Încă un jucător, out! Gigi Becali: ”Nu mai calcă iarba FCSB-ului”

articol scris de Digi Sport
17.08.2022, 12:07
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat cu o zi înaintea meciului dintre FCSB și Viking, din play-off-ul Conference League, că va mai pleca un jucător din lot.

Încă un jucător, out! Gigi Becali: ”Nu mai calcă iarba FCSB-ului”

Nu va pleca însă pe bani, ci este ”forțat” să-și caute o altă echipă. Este vorba despre Rachid Bouhenna (31 de ani). Finanțatorul roș-albaștrilor îl consideră pe fundașul francez incapabil de a evolua la o echipă cu pretenții.

Milionarul din Pipera consideră că Bouehenna a gafat nepermis și în eșecul cu Rapid (0-2), dar și în victoria chinuită cu Chindia, scor 3-2.

”Bouhenna nu mai calcă iarba, nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui. Poate să plece. N-a fost un meci dificil cu Chindia, a fost un meci distrus de Bouhenna, la primul gol a zis că nu vrea mingea, apoi la al doilea gol l-a încurcat pe Tamm.

Bouhenna a greșit și cu Rapidul. Am zis că nu mai critic jucătorii, dar îi zic că mai bine să plece decât să stea aici. La revedere, tată, i-am dat bani, îi mai dau niște bani și gata.

La FCSB vine lumea să vadă spectacol, cumpără biletele într-o oră, n-are voie adversarul să ajungă la poartă”, a spus Becali, la Pro Arena.

Ce a spus Gigi Becali după ce a aflat că Rangers îl vrea pe Olaru și pune pe masă 6 milioane de euro

În altă ordine de idei, Becali vrea să câștige sume importante de pe urma celor mai buni jucători din lotul FCSB-ului, astfel că nu este dispus să ”cedeze” la primele oferte.

Totuși, pentru Darius Olaru (24 de ani) a lăsat de înțeles că ar spune ”da” și pentru șase milioane de euro, deși inițial a cerut 10 milioane de euro.

Presa din Anglia a anunțat marți că Rangers FC este gata să ofere pe fotbalistul roș-albaștrilor exact suma de 6 milioane de euro.

”Cine vrea să dea banii ăștia? Rangers? Nu discut acum despre Olaru. Poate să vină azi ofertă și de la Real Madrid, de la Barcelona și să-mi propună orice. Nu discut. Olaru nu este de vânzare acum”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

Finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 așteaptă să vadă cum se va termina meciul de joi dintre FCSB și Viking, din play-off-ul Conference League, când se va disputa prima manșă.

Pe Arena Națională, în fața a cel mai probabil 30.000 de spectatori (pentru că peluzele sunt închise ca urmare a sancțiunii de la UEFA), fotbaliștii lui Nicolae Dică (42 de ani) vor încerca să ia o opțiune serioasă pentru grupele UECL.

”De vineri reluăm discuțiile, să vedem cum vom sta atunci. Dar, deocamdată, nu mai pleacă nimeni, nu mai vine nimeni.

Să ajungem noi în grupe și atunci vom discuta altfel. Poate va pleca un jucător, dar sigur voi aduce și întăriri ca să facem față pe toate planurile”, a mai spus Becali pentru digisport.ro.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , rachid bouhenna , fcsb viking live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă