Gigi Becali este finanțatorul FCSB / Foto: Digi Sport

Încă un jucător pe "lista neagră" a lui Gigi Becali la FCSB: "Doar se strâmba!"

articol scris de Digi Sport
05.03.2022, 13:35
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB a fost învinsă de FC Argeș cu 1-0 și a rămas la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu o etapă rămasă de disputat din sezonul regulat.

Claudiu Keșeru, criticat din nou de Gigi Becali

Andrei Vlad a comis o gafă antologică și a fost scos la pauza meciului de la Pitești. Gigi Becali a comandat schimbarea, dar nu se oprește aici. Patronul roș-albaștrilor este decis să-l dea afară pe portar de la gruparea roș-albastră

Pe lângă portar, Gigi Becali l-a criticat și pe Claudiu Keșeru, care a intrat pe teren în minutul 79 al partidei din Trivale.

"De Keșeru ce să mai zic? A intrat pe teren și doar se strâmba. Nu îmi vine să cred nici acum că am luat bătaie la Pitești", a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Ilie Dumitrescu știe unde a greșit FCSB în lupta pentru titlu: "A fost alegerea lui Gigi!"

Ilie Dumitrescu (53 de ani), care a analizat lupta pentru titlu în urma acestui rezultat, a explicat și greșeala pe care a făcut-o FCSB în acest sezon.

Fostul mare internațional crede că strategia lui Gigi Becali (63 de ani) de a miza în continuare pe fotbaliștii tineri nu i-a ajutat deloc echipa în momentele cheie ale acestei ediții. Dumitrescu este de părere că nume precum Constantin Budescu (33 de ani) sau Claudiu Keșeru (35 de ani) ar fi putut fi de mare ajutor.

"A fost și un context special acum, cu foarte multe accidentări. Plus că s-a renunțat la niste jucători cu experiență. Până la urmă, asta a fost alegerea lui Gigi, și-a asumat tot ce se întâmplă la echipa lui. Normal că este supărat, și-ar fi dorit că echipa să fie cât mai aproape de CFR sau chiar s-o depășească, cam asta și-a dorit la un moment dat.

Se gândea că poate depăși CFR-ul după acele rezultate de egalitate. După a fost meciul cu U Craiova 1948 și au început problemele și la FCSB. Plus că au lipsit câțiva jucători, presiunea a fost foarte mare.

(...) La un moment dat, s-a renunțat la niște jucători. În anumite meciuri, să ai un Budescu... Cu echipe care stau și reduc spații, n-ai nevoie de un jucător ca el? Poate iți căștigă un meci, poate iți căștigă al doilea. S-au făcut niște eforturi. Au fost aduși Keșeru, Budescu, Gheorghe.

Există momentul când un campionat se căștigă cu mai mulți jucători. Dacă s-a făcut efortul ăla și s-a plătit pentru niște jucători, trebuia să meargă până la capăt.

Astăzi rezervă, mâine nu mai joacă, apoi nu se mai antrenează la aceeași intensitate, chiar dacă este profesionist. Putea să gestioneze astfel de momente complicate cu jucători cu experiență", a explicat Dumitrescu, la Fotbal Club.

Etichete: gigi becali , claudiu keseru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

1.500.000 € pentru un jucător de la Rapid: ”E așteptat să joace în Champions League”. Giuleștenii au dat răspunsul pe loc

ADIO, FCSB? ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

Exclusiv Antrenor pentru FCU Craiova? A făcut anunțul în direct la TV

Ce au cerut englezii, după ce l-au văzut pe Radu Drăgușin contra lui Manchester City

Citeşte şi

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

Exclusiv Prima reacție, după ce MM Stoica a anunțat oficial că FCSB revine în Ghencea

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină