Ioan Varga / Foto: captură Digi Sport

Ioan Varga, mesaj direct pentru Gigi Becali după plecarea lui Adrian Mutu. Ce spune despre lupta la titlu

articol scris de Digi Sport
04.04.2024, 17:42
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Ioan Varga (65 ani) nu a renunțat la lupta pentru titlu deși CFR Cluj se află într-o situație foarte grea după ce au plecat antrenorul Adrian Mutu (45 ani) și președintele Cristi Balaj (52 ani).

Patronul ardelenilor a promis că echipa lui va încerca să le dea emoții celor de la FCSB.

Ioan Varga nu renunță la lupta la titlu deși CFR Cluj se află la 10 puncte de FCSB

CFR Cluj a câștigat doar un punct în primele două etape din play-off și se află la zece puncte de liderul FCSB. Ardelenii o vor înfrunta pe Rapid runda viitoare, iar Ioan Varga este convins că echipa lui poate să câștige, pe terenul stadionului din Giulești.

Patronul ardelenilor nu a renunțat nicio clipă la gândul că formație pe care o va conduce va câștiga titlul. A fost practic un avertisment și pentru Gigi Becali, care a spus de mai multe ori că gruparea pe care o conduce va termina sezonul pe primul loc. Roș-albaștrii au câștigat titlul ultima oară în anul 2015.

Sincer.. speranța (n.r la titlu) moare ultima, deci ne gândim la orice, nu ne lăsăm, jucăm până la ultimul minut și vedem”, a spus Ioan Varga, citat de As.ro.

Ovidiu Hoban o va conduce CFR Cluj în meciul cu Rapid

Trupa din Gruia va fi condusă în partida cu Rapid de Ovidiu Hoban. Patronul Ioan Varga a precizat în exclusivitate pentru Digi Sport că este vorba despre o soluție de moment, iar din vară va fi adus un alt antrenor.

„Ovidiu Hoban este cel care va conduce echipa cu Rapid. Este de atâția ani aici, a făcut o mulțime de performanțe, știe ce înseamnă CFR Cluj, cea mai importantă echipă din România în ultimii ani, așa că este cea mai bună soluție de moment. Din vară, vom vedea.

Mandorlini? Nu! OK, a venit la Cluj, dar nu pentru a prelua echipa. V-am mai spus, Ovidiu Hoban! O să vă convingeți că merită”, a transmis Varga, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Ovidiu Hoban și-a încheiat cariera de fotbalist în anul 2023. El a câștigat șapte titluri de campion: două în Israel cu Hapoel Beer Sheva, cinci în România cu CFR Cluj.

Etichete: nelutu varga , nelutu varga cfr cluj , ovidiu hoban cfr cluj , neluțu varga gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Rotaru a dezvăluit cine este noua rivală a Universității Craiova: ”Nu mai e Dinamo de mult timp!”

Oficial Robin Van Persie a fost numit antrenor principal

Pep Guardiola a numit echipa pentru care ar lăsa-o pe Manchester City: ”Este clubul meu”

”Am fost aproape în lac”. Ce a declarat Gabriel de Moura înaintea meciului de baraj cu Csikszereda

Citeşte şi

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”