Ionut Negoită nu mai ia decizii la Dinamo

Ionuț Negoiță chiar vinde Dinamo! A semnat deja un precontract cu un grup de investitori

14.03.2018, 23:17
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ionuț Negoiță este din ce în ce mai aproape să vândă clubul din Ștefan cel Mare. "Există niște discuții care, spun eu, avansează într-o direcție bună. Suntem într-o etapă preliminară încă, dar am simțit seriozitate și sunt optimist că vom ajunge la o finalitate. Este vorba despre parteneri din exteriorul României, nu e niciun investitor 'miraculos' din țară, atât pot să vă spun" anunța Ionuț Negoiță la Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

Lucrurile merg într-o direcție bună și, omul de afaceri care deține clubul bucureștean ar fi semnat deja un precontract cu un grupe de investitori din Marea Britanie, anunță Gazeta. Dacă auditul financiar va fi încheiat fără surprize, Dinamo va avea patroni noi.

Conform sursei citate mai sus, Negoiță va ceda clubul pentru 5 milioane de euro unui grupe de investitori cu sediul central în Marea Britanie. Motivul pentru care Negoiță nu a putut oferi zilele trecute mai multe detalii este legat de faptul că a semnat un contract de tip "non-disclosure agreement". Foarte probabil, dacă tranzacția se va finaliza, o parte din bani vor intra direct în conturile lui Nicoale Badea. Negoiță are o datorie de 2.000.000 de euro la fostul acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

Acțiunile lui Negoiță sunt în acest moment sub sechestru asigurător, după ce Badea l-a acționat în instanță pe Negoiță pentru datoria de două milioane de euro. În plus, Negoiță este acuzat de bancrută simplă și bancrută frauduloasă. Acesta este învinuit că ar fi ascuns mai multe active în valoare de 18.498.000 lei, în procesul de insolvență prin care a trecut clubul Dinamo.

Etichete: dinamo , ionut negoita , dinamo negoita , vanzare dinamo , precontract negoita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă