Laurențiu Reghecampf / Foto: Captură Digi Sport

Laurențiu Reghecampf, nemulțumit după ce echipa sa a reușit să câștige cu 3-0 împotriva celor de la UTA Arad: ”Aștept cu totul altceva”

articol scris de Digi Sport
19.08.2023, 00:30
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova a câștigat cu 3-0, pe teren propriu, în fața celor de la UTA Arad, în etapa a 6-a a SuperLigii

Golurile din această partidă au fost marcate de Ștefan Baiaram (minutul 8), Alexandru Crețu (minutul 58) și Vladimir Screciu (minutul 88).

În urma acestui succes, Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în clasamentul SuperLigii, cu 14 puncte adunate după 6 partide.

Laurențiu Reghecampf, nemulțumit după ce echipa sa a câștigat cu 3-0

La scurt timp după încheierea partidei de pe stadionul Ion Oblemenco, Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul Universității Craiova, a declarat că este nemulțumit de modul în care elevii săi au jucat în prima repriză a duelului cu UTA, când le-au permis arădenilor să aibă mai multe ocazii la poarta apărată de Laurențiu Popescu. 

”Avem probleme în anumite momente ale jocului. Le-am dat posibilitatea (n.r. celor de la UTA), mai ales în prima repriză, pe greșeli personale, să ajungă la poartă foarte ușor. Trebuie să fim mult mai agresivi și să nu lăsăm adversarul să ajungă ușor la poartă pe minge lungă. Avem destulă experiență și avem jucători care pot citi jocul foarte bine. 

Am jucat foarte prost în prima repriză. Nu mi-a plăcut. Aștept cu totul altceva, mai multă agresivitate. Nu ne descurcăm în momentul în care un adversar se apără organizat, pe două linii.

Jucăm foarte lent, trebuie să jucăm mai repede, să ne mișcăm mai mult. Sunt lucruri pe care le vedem de la etapă la etapă și încercăm să le reglăm.

Eu nu vorbesc de pregătirea fizică a jucătorilor. Avem momente când trebuie să ne comportăm mai bine, în special pe contra-atacurile adversarilor.

Trebuie să profităm mai mult de valoarea jucătorilor pe care îi avem în față, care au o calitate foarte bună pentru campionatul României. Îmi doresc să ducem echipa la un nivel atât de ridicat, încât să fim periculoși la fiecare fază.

În discuțiile pe care le am cu jucătorii, le spun că ei au valoare, numai că lucrul acesta trebuie să-l dovedească și pe teren, la antrenamente. Trebuie să iasă din zona de confort. Au experiență, sunt jucători care joacă de 3-4 ani împreună, există o omogenitate”, a spus Reghecampf, la flash-interviul de după partidă. 

De asemenea, tehnicianul, care a preluat-o pe Universitatea Craiova în această vară, a vorbit și despre modificările pe care le-a făcut la pauză în angrenajul formației din Bănie pentru a regla jocul oltenilor.

”La pauză l-am trecut pe Screciu în spate, pentru că are o viteză mai bună. Știam că cei de la UTA vor încerca să vină pe minge lungă sau contra-atac.

L-am introdus pe Mateiu să dea puțină siguranță și agresivitate în momentele în care vom pierde balonul. A intrat Kurtic, a intrat Câmpanu, care trebuie să-și intre în formă. Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult, are o tehnică bună. Dacă se antrenează mult mai mult poate să ajungă la un nivel important. Kurtic se vede că are experiență, că organizează echipa. Este un plus pentru noi. Eu întotdeauna la pauza meciului încerc să mobilizez echipa. Jucătorii sunt maturi și își dau seama de greșelile pe care le-au făcut. Nu sunt supărat pe jucători, dar încerc să caut soluții”, a mai spus antrenorul Universității Craiova. 

Reghecampf cere transferuri la Universitatea Craiova

Totodată, Laurențiu Reghecampf a anunțat că mai vrea să aducă unul sau chiar doi jucători noi la formația sa în această vară, în contextul în care există riscul ca mai mulți jucători de la Universitatea Craiova să se accidenteze.  

”Eu cred că ne-ar mai trebui 1-2 jucători pe anumite poziții, în cazul în care vor exista accidentări. Trebuie să fim acoperiți foatre bine pe toate pozițiile. (n.r. mai vin jucători?) Discutăm. Până când se termina perioada de transferuri, vom avea timp să realizăm aceste mutări”, a conchis Reghecampf. 

Rezumat Universitatea Craiova - UTA Arad 3-0

Etichete: laurentiu reghecampf , universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

”Întăriri” pentru Real Madrid în finala Champions League

Citeşte şi

Ciprian Marica a răbufnit, după Farul - Universitatea Craiova 3-3: ”Nu au calitatea necesară”

Fotbalistul care are locul asigurat la EURO: ”Va fi acolo!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”