Hervin Ongenda și Cristi Săpunaru, în meciul Rapid - Hermannstadt / Foto: Sport Pictures

Marian Iancu îl pune la zid pe unul dintre jucătorii Rapidului: „E de curtea școlii”. Pe cine propune în locul lui

articol scris de Digi Sport
11.05.2023, 12:17
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Marian Iancu (57 de ani) nu s-a ferit nici de această dată de cuvinte când a decis să vorbească despre Rapid.

Fostul patron al celor de la Poli Timișoara i-a criticat dur pe oficialii giuleștenilor pentru aducerea lui Erving Ongenda.

Ongenda, criticat de Marian Iancu! Dan Nistor, propus la Rapid

Fostul fotbalist al celor de la FC Botoșani a fost adus în această iarnă la Rapid, însă nu a reușit să se impună în echipa lui Adrian Mutu, unde a jucat doar trei meciuri.

Mai mult, Marian Iancu spune că în locul lui Hervin Ongenda, giuleștenii ar fi trebuit să îl transfere pe Dan Nistor, fotbalist care a ajuns la începutul acestui an la Universitatea Cluj, liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova.

”Craiova îl lasă să plece liber pe Nistor, iar tu nu ai în lot un jucător de finețea lui.

Tu vii numai din linia a doua. Tu nu ai atâta inteligență să nu ți-l iei tu pe Nistor, să ți-l asiguri câteva luni. Uitați ce randament dă Nistor la Universitatea Cluj.

Înseamnă că staff-ul, nu vorbesc de acționari, dar Daniel Niculae ce face? Jucătorul ăla venea gratis, era gleznă fină. Ongenda e de curtea școlii, despre ce vorbim? Jucătorii care driblează de-a latul terenului nu sunt jucători”, a spus Marian Iancu, potrivit Fanatik.

Marian Iancu spune că Șucu și Angelescu n-au făcut nimic până acum care să întărească Rapidul

Spre deosebire de alte dăți, când în spatele afirmațiilor sale părea să existe și ceva răutate, de data asta Marian Iancu vorbește din postura unui investitor care atunci când era la Poli Timișoara s-a bătut cu șanse mari până la finalul sezonului 2010-2011 pentru titlul de campioană.

„Nu prea am simțit atât de rău înfrângerea. Rămân semne de întrebare din punct de vedere sportiv, raportat la ceea ce și-au propus pentru anul următor. Le lipsesc 10-11 jucători pentru a-și atinge acest obiectiv.

Ai un portar ce iese din prim-planul portarilor din România, care nu te mai ajută atât de mult, îl mai ai pe Albu și ai un atacant care dă 2-3 goluri într-un meci și pe urmă 5-6 meciuri nu mai marchează. Nu ai dublură, nu ai triplură, e prea puțin.

M-aș bucura să se întâmple ce spun ei, poate ei spun puțin și fac multe. Până acum nu au făcut. Au un an de când sunt împreună Angelescu și Șucu, dar nu am văzut nimic. Revenirea lui Rareș Ilie … Sunt puține lucruri pe care le-am auzit, ori sunt prea târziu făcute.

Foarte târziu au acționat, targetul e imposibil de realizat, pentru că le lipsesc mulți jucători. E foarte greu să găsești acești jucători, dar costă bani, nu știu cât de disponibili sunt acționarii Rapidului să investească 10 milioane de euro. Dar pot pregăti ceva pentru peste doi ani”, a declarat Marian Iancu, citat de Fanatik.

Etichete: rapid , marian iancu , dan nistor , ongenda


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

Exclusiv ”Ce ai învățat din episodul cu Albu?”. Andrei Broza a vorbit despre escapada de la Iași! Mesajul de la Gică Hagi

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă