Marius Croitoru / Foto: Sport Pictures

Video Marius Croitoru a dezvăluit ce regretă cel mai mult în cariera sa: ”E singurul lucru pe care mi-l reproșez”

articol scris de Digi Sport
25.04.2022, 18:48
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

FC Botoșani a învins U Craiova 1948 cu scorul de 2-1, în etapa cu numărul șase din play-out-ul Ligii 1, iar moldovenii s-au impus chiar dacă au avut un jucător în minus încă din minutul 71.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani s-a apropiat la doar trei puncte față de Rapid, echipa aflată pe primul loc în play-out, și poate spera la o calificare la barajul pentru cupele europene.

Marius Croitoru a dezvăluit ce regretă cel mai mult în cariera sa: ”Nu cred că echipa asta poate uita fotbalul!”

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a dezvăluit care este singurul său regret din cariera de antrenor, galbenul primit la meciul cu Farul Constanța, în meciul pierdut de FC Botoșani cu 0-2. Acel cartonaș încasat l-a împiedicat pe Croitoru să asiste de pe bancă la meciul cu FC Argeș, cel care i-ar fi putut aduce calificarea în play-off.

Croitoru a încercat să explice și scăderea de formă a celor de la FC Botoșani. Tehnicianul spune că echipa finanțată de Valeriu Iftime nu beneficiază de condițiile echipelor mari din Liga 1 și nici nu primește finanțare din partea autorităților locale, lucru ce i-ar ajuta enorm pe moldoveni și nu ar mai fi nevoiți să își vândă jucătorii.

Orice victorie îți aduce o stare de euforie, la fel cum înfrângerile aduc o stare de neliniște, o durere în suflet. E normal că atunci când câștigi să te bucuri. Acesta a fost scopul nostru, mai ales când am ratat intrarea în play-off. Obiectivul nostru a fost de a termina pe primele două locuri pentru a avea șansa să jucăm la acel meci de baraj.

Indiferent cât de aproape am fost de play-off, când se pierde un obiectiv, e normal să apară un recul din punct de vedere moral, nu neapărat fotbalistic. Această echipă a jucat cel mai frumos fotbal până în decembrie. Nu cred ca această echipă poate să uite fotbalul. Totul ține de moral, de încredere. Când s-a pierdut obiectivul, a venit și reculul.

Este obiectivul clar al antrenorului. Știam unde vin, știam care e principalul obiectiv al clubului, pe lângă cel de a face performanță, este cel de a scoate jucătorii în față, de a-i promova, de a-i aduce la o formă sportivă bună, după care să fie valorificat.

Venim dintr-un oraș în care din păcate nu avem situația pe care o au alte cluburi și trebuie să ne autofinanțăm. Ne gospodărim așa cum știm noi, cum putem. Dacă ar veni un primar care să ne dea și nouă două milioane de euro, nu am mai fi nevoiți să vindem jucători. Într-un club de Liga 1, cheltuielile sunt foarte mari.

Tremur și am emoții când joc 11 contra 11 împotriva Craiovei, mai ales că e o echipă bună, cu jucători valoroși. Când am jucat în zece, a intervenit o teamă, e normal. Cazi moral, ei vin peste tine și este normal. Îi felicit pe băieți, e meritul lor. Au avut puterea să treacă peste șocul eliminării și să ducă meciul în siguranță până la final.

Îmi pare rău că am luat un singur galben pe care nu trebuia să îl iau, cel de la Constanța. Am stat acasă cu Pitești. Probabil, cu mine pe bancă, situația ar fi fost altfel și acel meci nu decurgea așa cum a decurs. E singurul lucru pe care mi-l reproșez în scurta mea carieră”, a fost declarația lui Marius Croitoru de la finalul partidei.

VIDEO Rezumatul partidei FC Botoșani - U Craiova 1948 2-1

Etichete: jucatori , obiectiv , botosani , marius croitoru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 1-1, ACUM, Digi Sport 1. ”Marinarii” au restabilit egalitatea pe Arena Națională!

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Citeşte şi

Video Zeljko Kopic și-a găsit cu greu cuvintele, după Botoșani - Dinamo 2-1: ”Nu am trăit asta în viața mea”

Video ”Deja este penibil”. Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte, după Botoșani - Dinamo 2-1

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”