Mihai Rotaru / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Mihai Rotaru i-a răspuns lui Adrian Mititelu, iar apoi a făcut un anunț clar despre fuziunea cluburilor din Craiova

07.11.2023, 16:43
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Universitatea Craiova și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în etapa a 15-a a SuperLigii, însă meciul nu a fost lipsit de incidente.

Peluza Nord a afișat un banner pe care erau scrise cuvinte jignitoare la adresa familiei lui Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova. Mesajul de pe bannerul afișat de ultrașii Universității Craiova nu poate fi reprodus.

Mihai Rotaru, reacție după bannerul afișat de fanii olteni

Într-o intervenție la Liga Digi Sport, Mihai Rotaru a vorbit despre bannerul afișat de fani. Patronul oltenilor a explicat că nu a știut despre acest lucru, motiv pentru care și-a prezentat scuzele.

De asemenea, Rotaru a vorbit și despre o posibilă fuziune a celor două cluburi din Craiova. Acesta a exclus din start scenariul și a transmis că obiectivele echipei sale. 

"Am spus-o. Am fost împotriva acestor manifestări. Vreau să vin la stadion cu mama, cu soția, cu nepoții. Ipocrizia a mers prea departe. Același mesaj a fost afișat de Peluza Sud la meciurile domnului Mititelu. Eu l-am văzut foarte târziu. Nu suntem noi în măsuri să spunem că acel banner trebuie să dispară. Acel mesaj nu a fost prezentat la intrare. În rest, eu îmi cer scuze față de public, față de spectatori. S-a făcut o vâlvă, dar nu am văzut pe nimeni să iasă să spună că nu este în regulă

Nu a existat vreodată o fuziune. Nu cred că ați văzut pe cineva de la noi să vorbească despre fuziune. Cu tot respectul pentru echipa dânsului, dar nu avem cum să fuzionăm. Nu cred că Universitatea Craiova din 1992 ar fi fuzionat. Eu nu am auzit nicio discuție în acest sezon. Noi facem fotbalul război. Vrem să facem Știința mare și să ajungem un club respectat. Craiova mare pentru mine este așa când nu depinde de X sau Y sau Z", a declarat Mihai Rotaru, la Liga Digi Sport. 

Adrian Mititelu a răbufnit după derby-ul Craiovei

La finalul meciului cu Universitatea Craiova, Adrian Mititelu (55 de ani), patronul celor de la FCU Craiova, nu a mai rezistat. Acesta i-a reproșat clubului lui Mihai Rotaru bannerul afișat de Peluza Nord.

”Sunt foarte supărat. Mi-a fost atacată familia într-un mod barbar la Peluza Nord. Deci eu sunt cel mai important investitor din istoria fotbalului craiovean. Nici tot neamul lui Rotaru, Ilinca, Nețoiu… toți, nu au băgat banii pe care i-am băgat eu în fotbalul craiovean. Eu sunt singurul care sunt de aici localnic.

Să vină niște oameni fără nicio… să spună că familia Mititelu, punct, așa, pe un banner cât casa de mare, la un meci transmis la TV și clubul gazdă să nu facă nimic? Păi, asta este marea organizare de la acest club? Pentru chestia asta eu nu îi iert niciodată. Și ce va depinde de mine, indiferent sub ce sancțiune…Peluza Nord se va închide la meciurile lui FCU. Nu va exista cât sunt eu gazdă.

Nu cred că lui Rotaru i-ar conveni să scrie la următorul meci la Peluza Sud, familia Rotaru… Nu i-ar conveni chestia asta. Și să stai ca blegul în tribune și să... Indiferent ce război am avut cu el , dacă eram eu mergeam în tribune mă duceam eu și îl rupeam. Au stat ca niște nesimțiți. Am și eu familie, am copii, am nepoți. Am băgat zeci de milioane în fotbalul craiovean și vin niște vagabonzi, niște nenorociți… și vorbesc ei de Știința. Nu îi iert.

O să cer ca clubul CSU să fie sancționat. Pentru că a fost organizator. Am să fac plângere și la Jandarmerie. Este nepermis așa ceva. Pentru chestia asta suntem în război de zece ori mai mare ca până acum”, a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Etichete: universitatea craiova , adrian mititelu , mihai rotaru , fcu craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

Un fost mare atacant de la Dinamo, îngrijorat de situația de la echipă. ”E tragic”

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

Citeşte şi

Mihai Rotaru a dezvăluit cine este noua rivală a Universității Craiova: ”Nu mai e Dinamo de mult timp!”

Antrenorul din România care nu s-a mai abținut: ”Mi-au stricat cariera la care am muncit 10 ani. Și-au bătut joc de mine”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”