VIDEO FCSB - Gaz Metan 2-1 | Momentul în care Junior Morais s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru și în care a riscat al doilea ”galben”.

Video ”Morais trebuia eliminat! Dacă era o echipă mică...”. Rednic îl acuză pe Hațegan de lipsă de experiență!

03.12.2018, 16:47
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO FCSB - Gaz Metan Mediaș 2-1 | Partida de la Pitești a avut parte și de momente mai puțin plăcute, Ivanov și Moruțan fiind eliminați. Totuși, a mai existat un moment care ar fi putut influența desfășurarea ulterioară a partidei. Și Junior Morais (32 de ani) putea fi trimis mai repede la cabină, aspect taxat imediat de rivalii roș-albaștrilor. Mircea Rednic a vorbit despre un avantaj pentru FCSB și crede că decizia celor de la CCA de a-l delega pe Ovidiu Hațegan n-a fost tocmai inspirată.

”Morais trebuia să primească al doilea galben. Arbitrul avea acoperire. Dar Hațegan nu l-a eliminat! Dacă era o altă echipă implicată, una mai mică, alta era situația. Așa cum a fost la Mediaș. La ei, al doilea cartonaș galben a fost ușor acordat. Dar, are acoperire. Meciul acesta era important și pentru Viitorul și pentru Dinamo.

Trebuia să pui acolo un arbitru cu mai multă experiență, pentru că acolo n-a mai fost un echilibru, s-a stricat echilibrul la acel moment”, a spus Mircea Rednic, în cadrul conferinței de presă, de dinaintea meciului cu CFR Cluj, de marți seară, 4 decembrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, partidă care va conta pentru etapa a 18-a, intermediară, din Liga 1.

VIDEO cu cele două faulturi comise de Junior Morais

Junior Morais, care a evoluat la ”închidere”, alături de Dragoș Nedelcu, asta pentru că Mihai Pintilii este în continuare accidentat, a primit un cartonaș galben în minutul 4 pentru un fault de la spate asupra lui Bușu. Trei minute mai târziu, brazilianul a mai fost la un pas să primească un cartonaș galben, care i-ar fi adus implicit și eliminarea. Morais a vrut să sară la cap, într-un duel cu Darius Olaru (20 de ani), undeva la mijlocul terenului, numai că doar mijlocașul medieșenilor a lovit mingea, cu o fracțiune de secundă mai repede. Astfel, Morais a intrat cu capul în capul lui Olaru iar ultimul a căzut de durere la pământ.

Hațegan, aflat în zonă, a ajuns la locul faptei, s-a consultat cu asistenții, după care a decis să nu-i acorde al doilea galben fotbalistului roș-albaștrilor. Nicolae Dică (38 de ani) a sesizat faptul că Morais riscă să ajungă mai repede la cabine, astfel că a preferat să-l înlocuiască la pauză cu Lucian Filip.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Gaz Metan

Etichete: mircea rednic , ovidiu hategan , junior morais , fcsb gaz metan , transferuri iarna fcsb , video fcsb - gaz metan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă