Dusan Uhrin / Foto: Sport Pictures

OFICIAL | Dinamo a anunțat despărțirea de Dusan Uhrin

09.03.2020, 14:38
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Dusan Uhrin (52 de ani) a plecat de la Dinamo. În urma ședinței de astăzi, antrenorul ceh și conducerea clubului din ”Ștefan cel Mare” au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

Clubul Dinmo a anunțat, prin intermediul unui comunicat, despărțirea de Uhrin.

”OFICIAL. Mulțumim, Dusan Uhrin!

București, 9 martie 2020. FC Dinamo București și antrenorul principal Dusan Uhrin au convenit astăzi încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Din luna august a anului trecut la conducerea tehnică a echipei, Dusan Uhrin a adunat 12 victorii la Dinamo, 9 în campionat și trei în Cupa României, cea mai importantă fiind obținută în urmă cu trei săptămâni, 2-1 cu FCSB pe Arena Națională.

Îți mulțumim, Dusan, în numele tuturor dinamoviștilor, pentru tot ce ai făcut pentru club și pentru echipă și îți transmitem mult succes în carieră!

16 august 2019 este data primului meci al roș-albilor cu Dusan Uhrin la conducerea tehnică a echipei, Chindia Târgoviște vs Dinamo București, scor 3-2 în etapa a șasea din Liga 1.

9 victorii a obținut Dinamo cu Dusan Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1, 8 pe teren propriu și una în deplasare. Echipa din Ștefan cel Mare a mai adunat 4 remize și 10 înfrângeri în această ediție de campionat.

3 meciuri a jucat Dinamo în Cupa României cu Dusan Uhrin ca principal, toate câștigate, 3-1 cu UTA, 4-0 cu Foresta Suceava și 1-0 cu Academica Clinceni.

7 luni a adunat Dusan Uhrin la conducerea tehnică a dinamoviștilor, din 13 august 2019 și până astăzi.

52 de ani a împlinit Dusan Uhrin în urmă cu câteva luni, pe 11 octombrie”, se arată în comunicatul emis de clubul din ”Ștefan cel Mare”.

Florin Prunea a încercat să-l convingă pe Dusan Uhrin

Directrul general al ”câinilor” susține că a încercat să-l convingă pe tehnicianul ceh să nu plece de la echipă, dar fără sorți de izbândă.

”Am stat până la trei dimineața să-l conving pe Dusan să nu-și dea demisia unilateral. Îmi pare rău că nu am reușit să-l conving pe Dusan să rămână. El i-a anunțat pe băieți în vestiar.

Eu consideră că despărțirea de un antrenor este cel mai grav lucru din viața unei echipe. Ne vom întâlni cu Dusan pentru că mai sunt câteva lucruri contractuale de reglat. Eu am încercat și ieri să-l conving”, a spus Prunea, la Digi Sport Matinal.

Directorul general de la Dinamo susține că decizia, în privința noului tehnician, o va lua Ionuț Negoiță, dar se va ține cont și de părerea suporterilor acționeri. Aceștia au avansat numele lui Adrian Mihalcea.

”Nu am discutat cu nimeni până nu vom regla problemele cu Dusan. Este lista de antrenori, dar e greu de ales acum. Trebuie să țină cont de situația noastră. Acum, toate echipele, în afară de Viitorul, sunt acolo, la retrogradare. Vom vedea când vom numi antrenorul.

Vreau să vorbesc cu Dusan și să reglăm cu el. Singurul care va decide este Ionuț Negoiță. Suporterii au și ei un rol important, este normal să ținem cont și de părerea lor”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Matinal.

Etichete: liga 1 , dinamo , dusan uhrin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

”Penibil”. Eduard Florescu a rupt tăcerea, după acuzațiile de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Oameni de nimic!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”