Suporterii lui Dinamo, la derby-ul cu FCSB / Foto: Captură Digi Sport

OFICIAL | Dinamo a mai făcut două transferuri: un portar crescut de PSG și înlocuitorul lui Deian Sorescu

articol scris de Digi Sport
18.01.2022, 18:42
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo a finalizat încă două transferuri. Accidentarea lui Eșanu și plecarea lui Plamen Iliev au făcut ca dinamoviștii să-l aducă pe francezul Thomas Chesneau pe postul de portar.

În plus, "câinii" au rezolvat și cu înlocuitorul lui Deian Sorescu, care poate ajunge la Rakow Czestochowa, în Polonia. L-au luat pe Alin Buleică pentru postul de fundaș dreapta.

Dinamo i-a adus pe Thomas Chesneau și Alin Buleică

"Thomas Chesneau și Alin Buleică, la Dinamo București!

Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional.

Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.

6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).

Numerele oficiale de joc pentru noii jucători dinamoviști: Chesneau (34), Buleică (77), Patriche (23), Tomozei (26), Jovanovic (4) și Pierret.

Bine ați venit la Dinamo București!", se arată în comunicatul clubului.

Thomas Chesneau, de la Concordia Chiajna la Dinamo. "Câinii" au făcut 6 transferuri în această iarnă

Thomas Chesneau, portarul francez de 22 de ani, ultima dată la Concordia Chiajna, a fost crescut de PSG și a ajuns în atenția lui Dinamo după ce Plamen Iliev a decis să plece, Mihai Eșanu s-a accidentat, iar împrumutul lui Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj nu a putut fi realizat.

Thomas Chesneau joacă din septembrie 2020 la Concordia Chiajna, care este al doilea club din cariera sa, după PSG, unde s-a format. În acest sezon, francezul a bifat o singură apariție pentru Chiajna, în Cupa României, pentru că în campionat a fost preferat un portar cu care să fie respectată regula U21, Alexandru Silveanu sau Marius Aldescu.

Cu Thomas Chesneau și Alin Buleică, Dinamo a ajuns la 6 transferuri în această iarnă, după Răzvan Patriche, Igor Jovanovic, Marius Tomozei și Balthazar Pierret.

Etichete: transferuri dinamo , alin buleica , portar dinamo , deian sorescu , thomas chesneau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Citeşte şi

Gaziantep a condus-o cu 2-0 pe Trabzonspor, după golurile lui Sorescu și Drăguș, și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Cei 4 români de la Gaziantep, eșec usturător în Turcia! Denis Drăguș a reușit, însă, o performanță rară

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace