Nicolae Păun și Valentin Crețu, adversari în Sepsi - FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Păun e un Busquets! E inteligent în joc”. Cum e caracterizat fotbalistul dorit de Becali

articol scris de Digi Sport
19.12.2021, 08:30
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (63 de ani) a fost atras în ultima vreme de un fotbalist de la Sepsi, Nicolae Păun (22 de ani).

Fundașul central al celor de la Sepsi, adversara de azi a FCSB-ului, 20:30, Digi Sport 1, este comparat cu celebrul Sergio Busquets (33 de ani), de la FC Barcelona, de către unul dintre oamenii care-l știu cel mai bine, Leo Grozavu (54 de ani).

”Păun e un Busquets! E inteligent în joc”. Calitățile fotbalistului de la Sepsi

Păun evoluează ca fundaș central, dar poate reprezenta o soluție și ca mijlocaș la închidere în situații de avarie. Tânărul fotbalist mai are de tras la partea fizică, după cum spune Grozavu, dar are niște calități care-l recomandă pentru un club de talia roș-albaștrilor.

”Mă bucur pentru Păun că a intrat în vizorul celor de la FCSB. Aflasem și eu de interesul lor. Mă bucur, mai ales că băiatul a fost aproape să se lase de fotbal.

E un Busquets, bineînțeles păstrând proporțiile. Este inteligent în joc, vede bine jocul, pasează bine în regim de viteză și de presiune, dar Bucureștiul e dur.

Eu aș spune că ar fi bine să mai stea un an la Sepsi, deși e foarte matur în joc. Mai trebuie să acumuleze la partea fizică.

Este un băiat liniștit și foarte cuminte, atipic stilului de fotbalist din prezent”, a spus Grozavu pentru digisport.ro.

Ce salariu avea Păun la Sepsi și cum a ajuns să debuteze la prima echipă

Grozavu, care este liber de contract în acest moment, dar care a activat la Sepsi (19 noiembrie 2019 - 28 septembrie 2021), este cel care l-a promovat pe Păun la echipa mare.

”Auzisem de interesul celor de la FCSB pentru el. Nicolae este un băiat modest, cu foarte mult bun simț în afara terenului. Depinde numai de el să reușească de acum înainte. Eu i-am oferit o șansă, când activam la Sepsi.

El voia chiar să se lase de fotbal. Nu se putea întreține, nu-i ajungeau banii”, a spus Grozavu, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Apoi, tot Grozavu a continuat: ”Știți câți bani câștiga? Avea un salariu în jur de 2.000 de lei. De aceea voia să se lase și să caute altceva”.

Păun evolua la echipa a doua a celor de la Sepsi și era mai mereu împrumutat.

”Era pe la echipa a doua, apoi împrumutat la Târgu Secuiesc, la fel ca și Ștefănescu. Într-o zi, l-am chemat la prima echipă și nu a mai plecat. Este un fotbalist atipic. E foarte talentat. Este fundaș central și mijlocaș în fața apărării. 

Este venit din Oltenia, dar a mai trecut pe la Ardealul Cluj, după care a ajuns la Sepsi. 

În primăvara anului trecut, trebuia să debuteze, dar a apărut nenorocirea aia cu COVID-ul care ne-a măcinat”, a mai spus Grozavu.

Evoluțiile sale bune au fost apreciate și de către cei din conducere, care în vara trecută i-au mărit contractul. ”Dacă nu i se propunea nimic, în vară se lăsa de fotbal. Acum are și el un salariu decent”, a mai spus Grozavu, pentru digisport.ro.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , sepsi fcsb live video , nicolae paun


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Citeşte şi

Ziua Z s-a amânat! Când se rezolvă transferul lui Florinel Coman. Ce oferă qatarezii și ce vrea Gigi Becali

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat