Cristian Bălgrădean, în cantonamentul celor de la FCSB de la Marbella (Spania) / Foto: FCSB-facebook

Pleacă Cristian Bălgrădean de la FCSB? Reacția lui Bogdan Vintilă după cantonamentul iernii

23.01.2020, 09:27
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

VIDEO FCSB - Jeonbuk 3-1 | Vicecampioana Ligii 1 a terminat cu o victorie turneul de pregătire de la Marbella (Spania), dar Bogdan Vintilă nu se entuziasmează. Tehnicianul a spus că niciun jucător de-al său nu este în formă, dar că așteaptă cu optimism reluarea sezonului.

Suma pentru care Gigi Becali ar fi de acord să se despartă de Cristian Bălgrădean

În plus, Vintilă n-are emoții că și-ar mai putea pierde din jucătorii de bază, mai ales acum după ce a picat transferul lui Harlem Gnohere în Egipt. Tehnicianul roș-albaștrilor este convins și de faptul că va putea conta, cel puțin până la vară, pe Cristian Bălgrădean (31 de ani).

”Cristian Bălgrădean este sub contract cu noi, așa că eu nu-mi fac probleme despre posibile plecări, despre zvonuri. Este sub contract cu noi și asta contează”, a spus Vintilă, la conferința de presă ad-hoc organizată după testul cu campioana Coreei de Sud, meci jucat miercuri după-amiaza.

Se pare, totuși, că cei de la FCSB ar fi primit o ofertă de la Omonia Nicosia. Ciprioții îl vor pe ”Pufi” pentru 100.000 de euro, dar Gigi Becali cere de trei ori mai mult. ”Nu știu ce să vă zic, am auzit că mi-ar da 100.000 de euro. Dacă îmi dau 300.000 îl dau, altfel nu se pune problema”, a spus Becali, pentru Gazetă.

Cine va apăra la FCSB, în cazul în care va pleca Cristian Bălgrădean

Nici măcar faptul că Bălgrădean se află deja în ultimele 6 luni de contract și poate semna liber cu orice echipă dorește nu-l sperie pe Vintilă. ”Poate pleca gratis la vară. Este un portar bun, de care avem nevoie. Mai departe, problemele de contract se pot rezolva pe parcurs. Nu este o urgență, pentru că el este încă cu noi sub contract”, a mai spus Vintilă.

Despre goalkeeper-ul FCSB-ului s-a spus că ar fi monitorizat de echipe din Cipru, dar, momentan, nu a apărut nicio ofertă concretă. Doar presa de specialitate de acolo a scris despre un interes legat de Bălgrădean.

Oricum, cei de la FCSB nu-și fac griji foarte mari în cazul în care ar putea pleca Bălgrădean. Și asta, pentru că Gigi Becali a spus încă dinainte de startul sezonului că Andrei Vlad trebuie forțat mai mult, pentru a căpăta ritm de joc.
De asemenea, roș-albaștrii mai au în lot un portar tânăr talentat, care face parte din lotul mare, Toma Niga.

Rezultatele FCSB-ului din meciurile amicale:

  • 16 ianuarie 2020 - FCSB - FC Basel 0-1 VIDEO
  • 18 ianuarie 2020 - FCSB - Karlsruher SC 1-0 VIDEO
  • 20 ianuarie 2020 - FCSB - FC Lokomotiv Moscova 3-3 VIDEO
  • 22 ianuarie 2020 - FCSB - Jeonbuk Hyundai FC 3-1 VIDEO

Etichete: cristian balgradean , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Florinel Coman, cerere pentru Gigi Becali. ”El a zis: ‘Nu, nea Gigi!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”