Sorin Cârțu și jucătorii lui CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Exclusiv ”Războiul” continuă: CFR Cluj i-a numit "hiene", oltenii reacționează. "E un club care se simte amenințat, au un stres!"

19.07.2020, 23:42
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Lupta la titlu din Liga 1 a încins spiritele și la nivel verbal între Universitatea Craiova și CFR Cluj. Ardelenii au transmis un mesaj dur, astăzi, prin intermediul unui comunicat.

Sorin Cârțu, președintele clubului din Bănie, spune că nu s-a simțit lezat de comunicatul oltenilor, deoarece numele său nu apare acolo. Totuși, în comunicatul lui CFR Cluj se vorbește despre "foste glorii implicate în acest fenomen", astfel că aluzia pare evidentă.

Cârțu spune că a fost înțeles greșit, iar el nu a cerut înghețarea campionatului, ci doar un program rezonabil pentru ambele echipe implicate în lupta la titlu.

"N-au de ce să mă vizeze pe mine CFR. E treaba lor, nu este în atribuțiile noastre să răspundem. CFR a atacat tot timpul. Și după ce am jucat la ei, și după ce am jucat noi cu FCSB. Nu văd de ce să mă atace pe mine.

Am spus că noi jucăm pentru Champions League și ne-am câștigat dreptul de a avea un program normal, care să nu dezavantajeze nicio echipă. Eu continui să am opinia asta, că meciul nostru trebuia jucat când jucau și ei cu FCSB", a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Sorin Cârțu: "E un club care se simte amenințat, au un stres!"

Fostul mare jucător al Craiovei spune că izbucnirea celor de la CFR Cluj este cauzată de situația tensionată de la club, acolo unde Alexandru Păun a fost testat pozitiv pentru COVID-19, fapt care a determinat amânarea meciului cu FCSB.

"Atât timp cât ei nu dau un nume concret, Cârțu, Mihai Rotaru... ei acolo vorbesc la general. Noi n-avem ce să explicăm. Ei pot să se refere la oricine. Eu nu mă simt lezat de comunicatul ăsta. Nu mă interesează. Și dacă mă vizează, chiar nu mă interesează să comentez comunicatul lor.

Ei au un stres, acum toată lumea știe. E comunicatul unui club care se simtă amenințat de ceea ce și-au propus și nu realizează. Ce, crezi că sunt primii care fac asta? Îi tratez cu superficialitate, cu indiferență", a mai spus Cârțu.

CFR Cluj: "Sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de animalele de pradă!"

Trupa lui Dan Petrescu acuză rivala la titlu, Universitatea Craiova, de "nesimțire" și "ipocrizie". La urechile clujenilor au ajuns zvonurile că oltenii vor înghețarea campionatului, ceea ce ar însemna că echipa lui Bergodi ar lua titlul.

"Suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat.

Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri. Le aducem aminte faptul că atunci când noi am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație. Am spus asta pentru ca am știut mereu că tricoul de campion nu poate fi pătat de minciuni, ipocrizie și lașitate! Un tricou de campion va fi mereu prea strâmt pentru asemenea persoane.

ADN-ul campionilor nu se formează în birouri prin vorbe, ci prin fapte! Se călește prin lupta cot la cot cu adversarul. Suntem conștienți că e greu pentru unii să înțeleagă ce înseamnă să fii campion", se arată într-un comunicat oficial al clubului din Gruia.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , universitatea craiova , sorin cartu , alexandru paun


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-0, ACUM, DGS 1. Spectacol asigurat: 20 de goluri în ultimele 5 meciuri directe din UCL

Foto Spectacol la Munchen! Ce scenografie au pregătit suporterii lui Bayern pentru meciul cu Real Madrid

Borna atinsă de Jude Bellingham la meciul Bayern Munchen - Real Madrid. Doar Cesc Fabregas a mai atins numărul

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”