Dragoș Grigore, la meciul Universitatea Craiova - Rapid / Foto: Sport Pictures

Video Reacția lui Dragoș Grigore, după ce fanii lui Rapid i-au cerut demisia lui Adrian Mutu: ”Nu joacă el și staff-ul lui”

articol scris de Digi Sport
17.04.2023, 00:02
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Rapid a pierdut meciul cu Universitatea Craiova din etapa a patra a play-off-ului SuperLigii României, scor 1-3.

La finalul partidei, suporterii giuleșteni au fost extrem de dezamăgiți de prestația echipei pregătite de Adi Mutu și au cerut demisia ”Briliantului”.

Dragoș Grigore: ”Nu joacă Adi Mutu și staff-ul lui, noi intrăm pe teren!”

Dragoș Grigore s-a declarat extrem de dezamăgit de prestația echipei și a explicat că eșecul Rapidului nu trebuie să atârne doar pe umerii lui Adrian Mutu.

De asemenea, veteranul din apărarea Rapidului a comentat și pe seama arbitrajului partidei. Grigore este de părere că cele două cartonașe galbene primite de Valentin Costache au fost acordate mult prea ușor.

Nu traversăm o perioadă tocmai bună, s-a prelungit, din păcate, în această seară. Ne pare rău, am încercat, am luptat, am reușit să rezistăm până în minutul 80. Am primit golul doi și, încercând să egalăm, am primit și golul trei. Mergem înainte, aceeași placă, capul sus, nu avem ce să facem. Atât s-a putut. Pot să spun că am luptat, ne-a fost greu, e vina tuturor, nu a antrenorului, nu a lui Costache, că a luat roșu, noi suntem responsabili de rezultat.

Nu sunt persoana potrivită să comentez arbitrajul, dar dacă după zece minute dai două galbene pentru faulturi de joc... Al doilea a fost un pic întârziat, dar primul, fault de joc, în jumătatea lor, galben, în minutul 5. Dezechilibrezi un derby. Alții vor judeca dacă arbitrul a greșit sau nu.

Am început foarte bine la CFR, poate neșansa a făcut ca noi să nu luăm toate punctele. Am fost egalați acasă de Farul. Poate am fi meritat să avem șase puncte după primele două etape, dar asta a fost istoria, nu putem schimba nimic.

E important ca, la fiecare final de partidă, să avem puterea și să spunem că am dat tot ce am avut mai bun. Încercăm să scoatem maximum din partidele care au mai rămas.

Urmează cel mai important joc, contra celor de la FCSB, este un derby. Nu joacă Adi Mutu și staff-ul lui, noi intrăm pe teren, trebuie să respectăm ce ne transmite. Din păcate, nu facem acest lucru tot timpul și de aceea a apărut această perioadă negativă. Sunt momente pe care orice echipă le traversează. Trebuie să avem puterea să le depășim”, a spus Dragoș Grigore la finalul partidei.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova - Rapid 3-1

Etichete: rapid , universitatea craiova , adrian mutu , dragos grigore


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter (IRNA). Întâlnire de urgență la Guvern

Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter produs duminică, anunță presa de stat din Iran. Guvernul iranian a convocat luni o „întâlnire de urgență”. Operațiunile de căutare a elicopterului prăbușit au durat toată noaptea. Dimineață au apărut imagini cu epava complet arsă, în zona de munte de la granița cu Azerbaidjanul. Elicopterul în care se afla președintele Raisi era un model fabricat în Statele Unite și care nu a mai putut fi importat în Iran după 1979.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Fiesta la Salonic, după ce PAOK a câștigat titlul. Petrecere în miez de noapte pe străzi, într-o atmosferă incendiară

Erling Haaland le-a închis gura contestatarilor, imediat după ce a câștigat titlul cu Manchester City

Surpriză! Cine ar fi, de fapt, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB ”peste capul staff-ului”. Prețul: 300.000 €

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Citeşte şi

Reacția lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a încheiat un play-off ”de coșmar”: ”S-a pierdut totul”

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”