Florin Răducioiu / Foto: captura Digi Sport

Reacția lui Florin Răducioiu la oferta lui Rednic: ”Nu m-a sunat nimeni în ultimii 5 ani! Nu vin să iau banii lui Dinamo””

articol scris de Digi Sport
17.10.2021, 16:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo nu iese din pasa proastă nici după venirea lui Mircea Rednic, dar antrenorul ar putea primi curând ajutoare.

”Puriul” a anunțat că vrea să-l readucă în Ștefan cel Mare pe Florin Răducioiu, iar fostul mare atacant al naționalei și al lui Dinamo a recunoscut că a discutat cu Rednic despre postul din conducerea clubului.

”E adevărat că m-am văzut cu Mircea Rednic, cu care m-am întâlnit săptămâna trecută. I-am dat acordul meu. Rămâne să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu domnul Mureşan. Să finalizăm eventual discuţiile, să fie concretizate şi finalizate. Dacă vom ajunge la un acord, o voi face pentru Dinamo şi Mircea Rednic.

Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun un telefon, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. După cinci ani de când m-am întors în România, a făcut-o Mircea Rednic şi eu i-am spus că voi veni numai dacă vom ajunge la un acord. Dinamo are nevoie de bani şi eu nu vin la Dinamo că să iau banii lui Dinamo”, a declarat Florin Răducioiu la Prima TV. 

Florin Răducioiu revine la Dinamo

Primii doi foști mari jucători cu care Dinamo a negociat au fost Ionel Dănciulescu și Marius Niculae, însă, din diferite motive, nu s-a putut ajunge la un acord cu niciunul dintre ei. 

După refuzurile primite, Dinamo s-a reorientat și a ajuns la varianta Florin Răducioiu, fostul mare atacant din ”Ștefan cel Mare”. În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, Mircea Rednic a anunțat că fotbalistul trecut și pe la AC Milan sau Brescia a acceptat oferta și revine în club.

Am vorbit cu Răducioiu, în momentul ăsta eu îl doresc pe Răducioiu la echipă. M-am întâlnit cu el, rămâne ca domnul Mureșan să discute săptămâna asta. Am vorbit și cu Dănciulescu înainte, i-am înțeles situația, are și el dreptate.

Cel cu care am discutat și a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Vine director sportiv, manager, ce vrea el”, a anunțat Mircea Rednic.

Etichete: mircea rednic , iuliu muresan , florin raducioiu , florin raducioiu dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă