Gigi Becali și Edi Iordănescu / Foto: colaj digisport.ro

Exclusiv Scandal între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Patronul pare mai interesat de spectacol decât să iasă campion

articol scris de Digi Sport
18.10.2021, 17:02
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Situaţia de la FCSB este una dramatică după ce 12 jucători din lot nu pot juca din cauza accidentărilor sau al infectării cu COVID-19.

Echipa s-a prezentat cu 13 jucători la meciul de la Buzău şi a câştigat cu CS Mioveni, scor 3-0, însă la echipă nu este linişte. 

Ultima luare de poziţie a lui Gigi Becali a stârnit comentarii, iar între patron şi antrenor ar fi avut loc o nouă discuţie în contradictoriu.

Becali nu vrea să aibă jucători vaccinaţi la echipă, ceea ce din start creează o diferenţă majoră între FCSB, de-o parte, şi CFR Cluj şi Universitatea Craiova, contracandidatele din ultimii ani la titlu, de cealaltă parte, echipe care au jucătorii vaccinaţi în proporţie de peste 90 la sută. Adică fotbalişti care conform noului protocol sanitar nu trebuie să se testeze periodic.

Lui Iordănescu jr. nu i-a picat deloc bine reacţia lui Becali

Parcursul FCSB-ului de la preluarea echipei de către Iordănescu este unul remarcabil, cu 6 victorii, o înfrângere şi un rezultat de egalitate, însă patronul a ieşit în presă cu declaraţia că pentru el rezultatele nu sunt totul, că el vrea spectacol. Cu alte cuvinte, 'când făceam eu pe "antrenorul" n-am luat titlul şase ani la rând, dar jucam spectaculos. Asta vreau eu'. Probabil că fanii l-ar contrazice, dar cât preţ pune Gigi pe suporteri?

O reacţie care nu avea cum să-i pice bine antrenorului, care are de recuperat multe puncte faţă de CFR. Din informaţiile Digi Sport, cei doi au avut o nouă discuţie pe ton ridicat, iar pe Becali l-ar fi deranjat teribil când Iordănescu i-a spus că el trebuie să ia titlul şi dacă joacă frumos, şi dacă joacă mai puţin spectaculos. 

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul, nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, nici pe Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Ce a spus Edi Iordănescu despre meciul cu Mioveni şi situaţia de la echipă

FCSB a profitat de rezultatul CFR-ului, 0-2 cu Rapid, şi s-a apropiat la şase puncte de liderul clasamentului, iar antrenorul roş-albaştrilor a ţinut să-şi laude jucătorii într-o postare pe Facebook.

"... Ce trebuie să înţeleagă lumea este că problema mare nu o reprezintă doar absenţele de la un anumit joc sau faptul că de când am venit la echipa am avut probleme imense şi continue cu jucători accidentaţi şi covid, ci că procesul de pregătire este dat peste cap total. Am avut doar 13-14 jucători la antrenament în foarte multe momente, fapt ce ne afectează toată metodica de lucru, iar acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptămânile şi toate aceste lucruri ne afectează puternic.

După o pauză de două săptămâni, ai nevoie de cel puţin 2-3 săptămâni să te repui pe picioare, iar jocurile şi adversarii nu te aşteaptă. Oricum mergem cu încredere înainte!!", a scris, printre altele, Edi Iordănescu, pe Facebook.

Ce jucători au lipsit de la FCSB în meciul cu CS Mioveni

În confruntarea cu CS Mioveni, FCSB nu s-a putut baza pe 14 jucători, unii dintre ei testați pozitiv la COVID-19, alții aflați în izolare cu simptome și alții accidentați.

  • Jucători testați pozitiv la COVID-19: Cătălin Straton, Vali Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea și Ivan Mamut
  • Jucători aflați în izolare: Constantin Budescu și Adrian Șut
  • Jucători accidentați: Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Burlacu
  • Primul 11 al FCSB cu CS Mioveni: Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Fl. Tănase - I. Stoica, Keșeru, Dumiter. Rezerve: Târnovanu și Musi

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , reactie gigi becali , covid-19 fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”