Neguț a deschis scorul pentru Chindia în meciul cu Sepsi / Foto: captură Digi Sport

Video Sepsi - Chindia 0-1. Victrorie crucială a târgoviștenilor, care se apropie de play-off

articol scris de Digi Sport
05.03.2021, 19:15
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Chindia Târgoviște a reușit o victorie crucială pe terenul lui Sepsi, în etapa a 26-a. A câștigat cu 1-0 și s-a apropiat de play-off, în timp ce trupa lui Leo Grozavu a suferit primul eșec după 8 etape.

Sepsi - Chindia 0-1. Echipa lui Săndoi se apropie de locurile de play-off

Târgoviștenii au avut o primă șansă în minutul 9, iar la cealaltă poartă, Achahbar nu a ajuns la o minge pe care scria gol.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Nici Petrila nu a reușit să înscrie până la pauză, însă în partea secundă, cei care au marcat au fost oamenii lui Emil Săndoi. Neguț a făcut ce a vrut cu Mitrea și l-a învins pe portar cu o scăriță.

Sepsi a ratat apoi prin Safranko, iar Fofana a irosit o șansă uriașă din câțiva metri. La fel a făcut-o și Neicuțescu, însă la cealaltă poartă, iar Sepsi - Chindia s-a terminat 0-1.

După acest succes, Chindia s-a apropiat foarte mult de locurile de play-off.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi - Chindia 0-1:


Știrea inițială:

LIVE VIDEO | Partida Sepsi Sfântu Gheorghe - Chindia Târgoviște, din runda cu numărul 26 din Liga 1, va fi transmisă în direct, de la ora 17:30, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Prima dintre cele cinci etape rămase până la finalul sezonului regulat începe astăzi cu duelul dintre Sepsi și Chindia. O victorie a gazdelor le-ar asigura în mare măsură calificarea în play-off elevilor lui Leo Grozavu, în timp ce dâmbovițenii caută să rămână în lupta pentru primele șase poziții.

LIVE VIDEO | Sepsi - Chindia Târgoviște, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Statistici și confruntări directe

După 25 de etape, Sepsi se află pe poziția a patra, cu 40 de puncte, la 14 lungimi de primele două clasate, FCSB și CFR Cluj, și la 7 puncte peste UTA, ocupanta locului șapte, primul din afara play-off-ului. Chindia este pe opt în Liga 1, cu 32 de puncte, iar un succes în Covasna ar apropia-o la un singur punct, cel puțin pentru moment, de Academica Clinceni.

Cele două formații s-au întâlnit de cinci ori la nivelul primului eșalon, palmaresul fiind net favorabil celor de la Sepsi. Trei victorii au obținut covăsnenii, iar două jocuri s-au încheiat la egalitate. În runda precedentă, gruparea din Sfântu Gheorghe a întrerupt o serie de șase remize consecutive prin succesul în fața lui Hermannstadt, 2-1.

În ultimul meci de campionat, Chindia s-a impus la limită în fața Universității Craiova, 1-0, același scor cu care a cedat marți în sferturile Cupei României, în compania trupei din Bănie. Safranko și Popa sunt golgheterii lui Sepsi, respectiv Chindia, cu câte șase reușite.

Cei doi tehnicieni s-au duelat în șapte rânduri, Leo Grozavu câștigând patru dispute, Emil Săndoi, doar două, iar o confruntare s-a încheiat nedecis.

LIVE VIDEO | Sepsi - Chindia Târgoviște, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

  • Sepsi: Niczuly - Deligiannidis, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu - Eder, Vașvari, Aganovici - Golofca, Safranko, Petrila
  • Chindia: Aioani - Căpușă, Pițian, Celea, Dinu - Neguț, Dulca, Iacob, Dumitrașcu - Costea, Florea

Etichete: emil sandoi , leo grozavu , etapa 26 liga 1 , sepsi chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Oficial Poli Iași are un nou antrenor, la două zile după ce l-a demis pe Leo Grozavu. ”Bun venit!”

Reacția lui Leo Grozavu, după ce a fost demis de la Poli Iași: ”Aș fi luptat până la capăt”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”