Liviu Ungurean, alias Bocciu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Tensiuni înainte de Dinamo - Rapid! Anunțul făcut de liderul suporterilor giuleșteni: ”E singurul care se opune!”

articol scris de Digi Sport
24.01.2024, 20:43
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid ”a început” cu câteva zile înainte de data la care este programat. Atmosfera se anunță a fi incendiară, dar a apărut o problemă legată de bilete.

Deși inițial rapidiștilor le-au fost promise 5000 de bilete, Dinamo a scos la vânzare doar 2800 de bilete destinate fanilor lui Rapid.

Liviu Ungurean: ”Singurul care se opune e Elias Bucurică!”

Liviu Ungurean a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Club, unde a vorbit despre scandalul biletelor apărut înainte derby-ul Dinamo – Rapid.

Liderul galeriei lui Rapid a transmis că suporterii alb-vișiniilor sunt deciși să nu se prezinte la meci dacă Dinamo nu își va respecta promisiunea și nu va pune la dispoziția giuleștenilor sectorul rămas liber de pe primul inel al Arenei Naționale.

Ungurean i-a transmis un mesaj public lui Elias Bucurică, liderul Peluzei Cătălin Hîldan, cel care s-ar opune acestui lucru din motiv că fanilor dinamoviști le-a fost interzis un banner la meciul din tur din Giulești.

E foarte simplu, motivul e că nu vrem să stăm sus la ultimul inel. Dacă plătim bilet, vrem să fim tratați cu respect. Vrem să ni se dea inelul de jos. Eu nu am cerut nimic, am cerut să fim respectați. Cât timp mergem la un meci de fotbal, iar tot sectorul va fi gol, vrem să fim respectați și să fim lăsați în acel sector. Nu vrem să fim la ultimul inel, unde e un curent fantastic și nu putem vedea meciul.

Am avut un acord, am înțeles că singurul care se opune e domnul Elias Bucurică. Vreau să îl anunț public că de acum încolo vom discuta doar cu băieții de la Peluza Sud. E problema lor, dar noi nu avem nicio vină. Noi am respectat ce am discutat cu ei în tur. Acum, mingea e la ei.

Dacă nu vor remedia situația și nu ne vor pune în sectorul de jos, nu vom veni la meci. Dacă vor în continuare să ne dea acele bilete, le mulțumim frumos, dar nu ne prezentăm la meci.

Am discutat cu el, a spus că vor remedia situația, apoi l-am sunat și nu a mai răspuns. Sunt surprins neplăcut. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și aruncă aceste lucruri că ar fi vina noastră. A fost treaba Jandarmeriei, orice scenografie trebuie prezentată Jandarmeriei. Noi vom susține galeriile adverse și vom susține suporterii.

Ei au luat-o pe un drum pe care eu nu pot să îl înțeleg. La următorul meci, toate biletele achiziționate pentru Dinamo vor fi predate celor de la Peluza Sud. Până acum i le dădeam domnului Bucurică, pentru că era reprezentantul lui Dinamo, dar acum a luat-o pe un drum greșit”, a spus Liviu Ungurean la emisiunea Fotbal Club.

Reacția lui Dinamo în legătură cu scandalul biletelor

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat printr-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club că fanii din ”Ștefan cel Mare” au renunțat la convenția avută cu cei de la Rapid pentru că, la meciul tur, le-a fost interzis să intre pe stadion cu un banner ce conținea un mesaj rasist. Atunci, în Giulești, dinamoviștii nu au mai intrat deloc la meci.

Adevărul este că Rapid a făcut o declarație oficială prin care nu-și asumă delegația suporterilor. Noi ar trebui să ne raportăm la convenția galeriilor. Cum această convenție nu există, ne raportăm la regulament. Eu aștept ca ei să se înțeleagă și noi nu avem o problemă să oferim și 7.000 de bilete, pe toată peluza. 

Noi nu avem cum să trecem peste părerea suporterilor noștri. Dacă rămâne așa, ne raportăm la ce spune regulamentul și oferim 2.800 de bilete. La meciul tur, a existat o convenție, dar acolo a fost o problemă a organizatorului, a clubului Rapid, care nu a permis un banner din cauza unei conotații pe care a descoperit-o chiar în acea seară, nu a descoperit-o înainte.

Atunci, exista o convenție să se suplimenteze număr de bilete și la tur, și la retur. Noi suntem la mijloc. Eu nu am cum să nu respect părerea suporterilor dinamoviști”, a declarat Andrei Nicolescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: rapid , dinamo , derby , bilete , liviu ungurean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Suporterii lui Real Madrid au rămas ”mască” la aeroport, în drumul spre finala Dortmund - Real Madrid

”Nemulțumirea” lui Carlo Ancelotti înainte de finala UCL! Fotbalistul pe care nu l-a ”iertat”

Georgina Rodriguez n-a stat deloc pe gânduri, după ce Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi, devastat

PSG a găsit înlocuitorul lui Mbappe: un fotbalist de 100.000.000 €! L'Equipe: ”A spus DA!”

Citeşte şi

Ionuț Lupescu, atac direct la Andrei Nicolescu: ”Mă pufnea râsul! Păcălește acționarii și suporterii lui Dinamo!”

Rapid vrea să-i dea lovitura lui Dinamo! E gata să transfere unul dintre cei mai importanți jucători ai ”Câinilor”

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

Răzvan Zăvăleanu iese la atac și îl pune la punct pe Ricardo Grigore: „A fost membru de sindicat, purtător de cuvânt!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul care a venit pe tocuri la reunirea lotului Franței: “E un nenorocit, eu l-aș fi dat afară pentru eternitate" FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri