Meciul dintre U Cluj și Sepsi a fost întrerupt / Foto: captură @ Digi Sport

U Cluj s-a ales cu terenul suspendat după incidentele de la meciul cu Sepsi + Amenda primită de clubul ardelean

articol scris de Digi Sport
31.08.2022, 23:32
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, în şedinţa sa de miercuri, sancţionarea clubului Universitatea Cluj cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două meciuri şi o penalitate sportivă de 25.000 de lei.

U Cluj, sancționată după incidentele de la meciul cu Sepsi din Liga 1

Sancţiunile vin ca urmare a incidentelor de la meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a şasea (1-0 pentru Sepsi, pe Cluj Arena). În prima repriză (min. 26), arbitrul Sebastian Colţescu a întrerupt jocul aproape zece minute şi a trimis echipele la vestiare din cauza manifestărilor xenofobe ale suporterilor echipei gazdă.

AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Incidente - În temeiul art.82, 83.2.c) şi art.54.2.4 din RD, se sancţionează clubul, AS FC Universitatea Cluj, cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 25.000 lei”, a transmis Comisia de Disciplină.

Clubul FC U Craiova 1948 a fost amendat cu suma de 15.000 de lei pentru incidentele de la partida cu Petrolul Ploieşti.

U Craiova 1948 vs. ACS Petrolul 52 - Incidente - În temeiul art.82/83.2.d) din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948, cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În temeiul art.82/83.2.f) din RD cu aplicarea art.12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948 cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 45.1 din RD, clubul U Craiova 1948, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 15.000 lei”, se arată în comunicat.

Clubul Rapid Bucureşti a fost amendat, la rândul său, cu 7.500 de lei, din cauza incidentelor de la meciul cu UTA.

FC Rapid 1923 vs. AFC UTA Arad - Incidente - În temeiul art.82/83.2.b) din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923, cu penalitate sportivă de 5.000 lei. În temeiul art.83.2.c/45.1 din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923, cu penalitate sportivă de 7.500 lei. În temeiul art. 45.1 din RD, clubul FC Rapid 1923, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 7.500 lei”, se arată în hotărârea Comisiei de Disciplină.

În urma incidentelor de la partida dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, în care au fost eliminaţi mai mulţi oficiali ai celor două echipe, s-au dictat următoarele sancţiuni: Emil Pieleanu, Cosmin Munteanu (Universitatea Craiova) şi Stelian Isac (FC Botoşani) au fost suspendaţi fiecare o lună şi amendaţi cu câte 6.800 de lei, notează Agerpres.

Fotbalistul Sekou Sidibe (FC U Craiova 1948), eliminat în meciul cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (1-0), a primit o suspendare pentru un joc şi a fost amendat cu 740 de lei.

Etichete: sanctiuni liga 1 , u cluj-sepsi , sanctiuni sepsi , teren suspendat u cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Aurora boreală în România. O furtună solară de o intensitate rară a produs spectaculosul fenomen

ACTUALIZARE Fenomen rar vizibil aseară pe cerul României, care seamănă cu aurora boreală. În Alba, de exemplu, cerul nopții s-a colorat în nuanțe de roșu. Imagini spectaculoase au fost surprinse în Austria, Germania, Elveția și Italia, iar totul a fost rezultatul unei uriașe furtuni solare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Novak Djokovic s-a întins pe jos și a urlat de durere, după ce a fost lovit în cap! Decizia luată imediat și anunțul oficial

Exclusiv După ce a auzit ce antrenor vrea Rapidul, Ioan Andone a tras un semnal de alarmă: ”Uită-te la Dinamo”

”Prințul” Adrian Cristea a pus ”tunurile” pe șefii lui Dinamo

A costat 0€, dar este golgheterul competiției și și-a dus echipa în prima finală europeană din istoria clubului

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale