Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova / Captură Digi Sport

Exclusiv Ultimele detalii despre starea lui Cristiano Bergodi. Cum l-a afectat COVID-19

10.08.2020, 19:41
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe 5 august, iar în următoarele zile ar putea fi externat din spital.

Ultimele detalii despre starea lui Cristiano Bergodi. Cum l-a afectat COVID-19

Președintele Craiovei, Sorin Cârțu, a spus că Bergodi a avut câteva probleme respiratorii din cauza virusului, dar acum se simte mai bine: "Am vorbit cu el, este bine. I se acordă foarte multă atenție. Este pe un drum ascendent, să spun așa.

La un moment dat a avut o dificultate în respirație, dar acum este bine. Este tratat pentru pneumonie, este sub control. Se preconizează că în două-trei zile va ieși din spital. Dacă nu pleacă acum cu echipa în Austria, vineri o să vină și el", a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Pentru Universitatea Craiova, Bergodi a fost al patrulea test pozitiv de coronavirus după ce în urma testărilor efectuate la sfârşitul lunii iulie fuseseră depistate alte trei cazuri, toate în rândul membrilor staff-ului tehnic.

VIDEO Craiova a ratat titlul în ultima etapă

Cristiano Bergodi, criticat după ce Craiova a pierdut titlul

Valeriu Răchită consideră că antrenorul Craiovei, Cristiano Bergodi, este principalul vinovat pentru ratarea titlului de către Craiova, susținând că tactica impusă de tehnician în minutul 10, când Dan Nistor a deschis scorul, a fost total greșită.

Talentații și atacanții îți câștigă un meci, apărearea îți câștigă un campionat! Noi tragem semnale de alarmă și la Craiova, și la FCSB. Dacă nu ai o coloană vertebrală puternică, portar, fundași și mijlocași centrali, nu poți să câștigi un campionat.

Cu Cosic, mijlocaș de meserie, și cu Acka, de meserie gafeur, nu poți să reziști. Bergodi la 1-0 le-a cerut să temporizeze, acolo s-a pierdut meciul. Dacă prinzi pe CFR așa trebuie să mergi să le dai 2-0, nu să te retragi și să îi aștepți pe contraatac.

A fost o tactică falimentară. E vina lui Bergodi, a staff-ului și a jucătorilor care au crezut că s-a terminat meciul”, a declarat Valeriu Răchită, la Digi Sport Special.

Etichete: sorin cartu , digi sport special , cristiano bergodi , antrenor universitatea craiova , presedinte craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Rică Răducanu știe cine ar trebui să fie antrenorul Rapidului: ”Să intre puțin în ei”

Costel Gâlcă, primul meci, prima victorie pe banca Universității Craiova! Ce a spus antrenorul după succesul cu Sepsi

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”