Alexandru Cicâldău a marcat în Craiova - Hermannstadt / Foto: Sport Pictures

Video Universitatea Craiova-Hermannstadt 1-0 | Cicâldău, gol superb! Sibienii, dublă ocazie pe final

articol scris de Digi Sport
19.02.2021, 22:00
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Universitatea Craiova a câștigat meciul din Bănie, contra celor de la Hermannstadt, scor 1-0, grație reușitei lui Alexandru Cicâldău, din lovitură liberă.

Oltenii au avut șansa de a se desprinde, dar nu au făcut-o, astfel că au tremurat pe final. Matricardi a fost aproape de golul egalizator, în minutele de prelungiri, spre disperarea lui Marinos Ouzounidis.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Sibienii au încercat să joace la fel cum au făcut și cu FCSB și au vrut măcar un punct din Bănie. Oltenii au forțat să înscrie repede, dar nu au reușit. A făcut-o Cicâldău, în minutul 33, atunci când juveții au beneficiat de o lovitură liberă, de la marginea careului mare.

Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0 | Matricardi le putea strica fiesta oltenilor

În minutul 63, oltenii puteau face 2-0 la o gafă a lui Figueiredo, dar portarul s-a revanșat printr-o paradă extraordinară în minutul 70 la lovitura de cap a lui Marius Constantin.

Bucuria oltenilor putea fi estompată total pe final, în prelungiri, atunci când Matricardi a fost aproape de golul egalizator. Pigliacelli a avut un reflex de zile mari, apoi tot el a mai respins o minge și punctele au intrat în contul echipei din Bănie, care l-a omagiat azi pe Constantin Brâncuși.


Înaintea meciului direct, Universitatea Craiova este pe locul trei în Liga 1, cu 44 de puncte, patru în spatele CFR-ului și a FCSB-ului, în timp ce Hermannstadt ocupă a 14-a poziție a ierarhiei, cu 22 de puncte.

LIVE VIDEO Universitatea Craiova - Hermannstadt, de la 20:30, la Digi Sport 1

Formația din Bănie dispută vineri al treilea meci cu Marinos Ouzounidis pe banca tehnică. În precedentele confruntări, Craiova s-a impus cu FC Botoșani, 1-0, în optimile Cupei, și a remizat la Clinceni, 0-0.

De partea cealaltă, Hermannstadt a câștigat etapa trecută, 1-0 cu FCSB la Mediaș, ajungând la trei jocuri consecutive fără înfrângere, după remizele cu Gaz Metan și UTA Arad.

În partida tur, Universitatea Craiova a învins Hermannstadt cu 1-0, datorită unui gol marcat de Nicușor Bancu în prima parte.

Etichete: meciuri liga 1 , etapa 24 liga 1 , marinos ouzounidis , universitatea craiova - hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Condiția pe care Barcelona trebuie să o îndeplinească ca să-l aducă pe Bernardo Silva

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”