Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova / Foto : Sport Pictures

Veste proastă pentru Laurențiu Reghecampf! Un titular este incert pentru derby-ul U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

articol scris de Digi Sport
03.10.2021, 16:54
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova va avea parte de un duel extrem de interesant în etapa 11 din Liga 1. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf va întâlni U Craiova 1948 lui Adrian Mutu.

Derby-ul Craiovei la care sunt așteptați aproximativ zece mii de suporteri se va juca în această seară, de la 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Veste proastă pentru Laurențiu Reghecampf! Un titular este incert pentru derby-ul U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Înaintea meciului mult așteptat de suporterii olteni, Laurențiu Reghecampf a primit o veste extrem de proastă. Unul dintre titularii echipei a avut dureri la ultimul antrenament desfășurat înaintea partidei.

Este vorba despre Antoine Conte, fundașul dreapta al Craiovei lui Reghecampf. Potrivit Fanatik, stopper-ul a părăsit mai devreme ședința de pregătire după ce a acuzat dureri musculare.

Antrenorul formației din Bănie l-ar putea trece în primul unsprezece pe Ștefan Vlădoiu, iar, dacă va fi apt, Conte ar putea fi introdus pe parcursul meciului.

Totuși, Laurențiu Reghecampf a primit și o veste bună. Elvir Koljic a făcut față cu brio antrenamentelor și ar putea fi titular în meciul cu U Craiova 1948.

Laurențiu Reghecampf a stârnit râsete înainte de derby-ul Craiovei: ”Vor marca Ivan, Koljic, Houri și poate Găman!”

La conferința de presă, Laurențiu Reghecampf prefațat meciul cu echipa antrenată de Adrian Mutu, dar nu s-a rezumat la generalități. Reghecampf a spus chiar și cine vor fi marcatorii celor două echipe, ceea ce a stârnit râsul celor prezenți în sala de conferințe.

Totuși, antrenorul a recunoscut că a făcut o glumă și că ia foarte în serios derby-ul Craiovei pentru că ambițiile dintre cele două echipe sunt foarte mari.

Haideți să vorbim atunci. Noi jucăm 3-5-2, ei joacă 4-4-2. De la noi o să marcheze probabil Ivan, Koljic, Houri, poate Găman, că e cazul să marcheze și el. De la ei poate marchează nu știu cine, nu pot să vă dau un nume, nu știu exact numele fiecărui jucător și nu aș vrea să îl spun.

Nu mă întrebați aceste lucruri, serios acum. Analizăm echipa lor. Meciul de la Botoșani care cred că va fi meciul lor de referință, s-au aparat foarte bine, au condus cu 1-0, au avut șansa să închidă rezultatul și să marcheze pe contraatac cel puțin un gol.

Spre final au terminat la egalitate și puteau să piardă. Luăm jocul în serios. Chiar dacă am făcut o glumă mai devreme, ambițiile sunt foarte mari și lucrul ăsta se va vedea pe teren. Echipa noastră va fi serioasă. Ne vom concentra să înscriem, să fim primii la minge și să se vadă diferența dintre noi”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Etichete: liga 1 , laurentiu reghecampf , universitatea craiova , adrian mutu , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

După ce Universitatea Craiova a dat lovitura în minutul 90+6, Gâlcă este sigur: ”Puteam câștiga la 3 goluri diferență”

Video Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungiri! Giuleștenii, fără victorie în play-off

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”