Dan Șucu și Victor Angelescu / Foto: Digi Sport

Exclusiv Victor Angelescu a venit cu o replică tăioasă pentru Gigi Becali, după acuzațiile de ”omenie”

articol scris de Digi Sport
21.02.2024, 13:59
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Gigi Becali (65 ani) a susținut, după ”U” Cluj - FCSB 0-0, că ar fi fost ”omenie” în meciul Rapid - Hermannstadt, scor 2-0.

La nici 24 de ore, replica lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, nu s-a lăsat așteptată.

Victor Angelescu a răspuns acuzațiilor lansate de Gigi Becali și a transmis că nu există aranjamente în SuperLigă

Victor Angelescu a transmis că nu poate lua în serios acuzațiile patronului FCSB. Ba mai mult, șeful din Giulești susține că Becali apelează la astfel de tertipuri doar când echipa sa este dezavantajată.

”Care sunt ăia mulți care cred asta? Mă îndoiesc că sunt mulți. Sunt tertipurile domnului Becali. Nu cred că trebuie să luăm de bun tot ce spune domnul Becali. Eu chiar nu le iau în serios. Nici eu nu cred că Rapid e cea mai bună, dar alții zic că e cea mai bună. (n. red. râde).

Nu știu ce ar fi putut să fie. Noi, în ultimul meci, pierdusem pe Giulești cu ei. Cum să nu își dorești să bați Rapid? Haideți să fim serioși. A fost un meci solid. Aș putea să zic de Botoșani sau Voluntari că au legături cu FCSB. Dar nu am niciun dubiu. Nu mai există. Se fac multe greșeli la noi.

Sistemul VAR e second hand. Să îmi amintiți în ultimii doi ani când a spus că s-a greșit pentru Steaua (n. red. FCSB). Mă scuzați, FCSB. Eu nu l-am auzit să iasă și să spună că a fost avantajată echipa sa!”, a declarat Victor Angelescu, la Fotbal Club.

Și Dani Coman i-a dat replica lui Gigi Becali

Dani Coman (44 ani), președintele lui FC Hermannstadt, a fost chestionat despre declarațiile lui Gigi Becali. Oficialul sibienilor a transmis că nu ia în serios vorbele patronului de la FCSB.

De asemenea, Coman a transmis că aranjamentele nu mai sunt posibile în fotbal.

”Sunt convins că nu crede ceea ce a zis. Nici nu mă interesează cine i-a zis. Îi rog pe cei care i-au zis să iasă public și să aducă dovezi. Să nu se mai ascund în spatele telefoanelor, calculatoarelor. Când ne-a bătut FCSB 3-0 am primit mesaje de la oameni. Și atunci am fost la fel de omenoși?

Jocurile care se făceau acum 20 de ani, nu se mai fac. Nu știu cine și-ar mai risca libertatea pentru așa ceva. Acum 15 sau 20 de ani era cineva la închisoare? Acum intri și dacă ai trecut pe roșu.”, a declarat Dani Coman, la Fotbal Club.

Etichete: rapid , superliga , fcsb , victor angelescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un șofer a primit o amendă de 6600 de lei și a rămas fără permis 10 luni pentru haosul provocat în trafic fugind de poliție

Un şofer care a fost depistat de aparatul radar circulând cu aproape 140 de kilometri pe oră şi care nu a oprit la semnalul poliţiştilor a fost oprit în urma unei urmăriri în trafic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus antrenorul lui Alaves, după ce Ianis Hagi a contribuit decisiv la golul egalizator din minutul 90+9

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” poate deveni campion la finalul lunii

Alexandru Cicâldău, OUT de la Galatasaray! Ce variante are jucătorul român

Talismanul suprem din fotbal: cu el pe teren, echipa sa n-a mai pierdut de 72 de meciuri încoace!

Citeşte şi

Zeljko Kopic, pregătit de ”meciul sezonului” pentru Dinamo! 3 fotbaliști sunt în afara lotului

”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”