Eugen Trică / Foto: captură Digi Sport

Eugen Trică, gata să revină în antrenorat! E favorit să preia un club de tradiție din România

articol scris de Digi Sport
03.09.2023, 22:14
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Liber de contract din luna septembrie a anului 2022, atunci când s-a despărțit de Concordia Chiajna, Eugen Trică (47 de ani) este dorit la o formație importantă din fotbalul românesc.

Eugen Trică, dorit de FC Argeș

Piteștenii au retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga 2 și au început noul sezon cu Alexandru Pelici pe bancă. Antrenorul a fost schimbat după primele 4 etape, iar în locul său este dorit Eugen Trică, anunță GSP.

Conform sursei, Trică are șanse mari să semneze cu FC Argeș, asta după ce discuțiile dintre cele două părți au decurs bine până în momentul de față.

Trică va avea însă o misiune grea la FC Argeș, care a început campionatul destul de rău. Piteștenii au 4 egaluri și o înfrângere, ocupând locul 16 în Liga 2.

De-a lungul carierei de antrenor, Trică le-a pregătit pe Juventus București, CFR Cluj, UTA Arad, Metalul Reșița, Sportul Snagov, U Craiova 1948, Turris, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Metaloglobus și Concordia Chiajna.

Nicolae Dică, acuzat că ”a întors spatele clubului”

De asemenea în cadrul aceluiași comunicat, oficialii lui FC Argeș au vorbit despre negocierile care au existat între conducerea clubului piteștean și Nicolae Dică, pentru preluarea băncii tehnice a echipei. De asemenea, aceștia au subliniat faptul că ”Nick” a refuzat pentru a doua oară într-un interval de două luni să devină tehnicianul piteștenilor. 

”Un alt nume vehiculat de mass-media este cel al lui Nicolae Dică. El a fost considerat favorit pentru această poziție după plecarea lui Alexandru Pelici, așa cum s-a întâmplat și în vară.

După o discuție telefonică, dl. Cristian Gentea i-a comunicat lui Nicolae Dică faptul că FC Argeș dorește să inițieze discuții oficiale cu acesta, fiind nominalizat Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, pentru a purta aceste negocieri.

Cele două părți au ajuns rapid la un acord verbal, iar clubul a acceptat toate condițiile antrenorului, stabilind ca semnarea contractului să aibă loc ulterior.

Cu toate acestea, Nicolae Dică a ales să meargă la Botoșani pentru negocieri cu conducerea echipei din prima ligă, afirmând ca nu poate refuza o ofertă din prima ligă. A fost pentru a doua oară în interval de două luni în care Dica a întors spatele clubului FC Argeș”, au mai susținut oficialii formației piteștene. 

Etichete: fc arges , eugen trica , trica antrenor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Dani Coman s-a răzgândit și este așteptat să semneze: ”Este adevărat!”

Eugen Trică n-a mai ținut cont! A "dat" în propriii jucători, după ce FCU Craiova a terminat pe ultimul loc

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”