Flavius Stoican, ex-antrenorul echipei Viitorul Pandurii Tg. Jiu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Scandal la Târgu Jiu! Flavius Stoican a ”explodat” la adresa patronului, care a vrut să-l dea afară: ”Nu vă jucați cu mine”

articol scris de Digi Sport
18.03.2021, 16:32
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Flavius Stoican a dus Viitorul Pandurii Târgu Jiu pe locul trei în Liga 2 și în semifinalele Cupei României, însă șefii clubului au vrut să-l dea afară.

Aflat în izolare, din cauza infectării cu COVID-19, antrenorului i-a fost comunicat în cursul zilei de miercuri că este demis, însă la doar câteva ore distanță a fost reconfirmat în funcție. Într-o intervenție la emisiunea Liga Digi Sport, Flavius Stoican a anunțat că decizia inițială, demiterea sa, a fost luată pentru că l-a ”supărat pe șeful”, Nicolae Sarcină, iar motivul ar fi situația unor fotbaliști, aflați pe picior de plecare de la Târgu Jiu.

Flaviu Stoican, show după ce a fost demis pentru câteva ore de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Oficial sunt antrenorul echipei, acum sunt acasă, mă lupt cu COVID. Sunt dezamăgit, nu vreau ca oamenii să-și bată joc de munca mea. Am primit, verbal, vestea că nu mai e nevoie de serviciile mele. Apoi, oficial, că se supără șeful, ministrul, toată lumea. Nu vă jucați cu mine! Eu am făcut treabă, am făcut rezultate, spectacol, fotbal, oamenii mulțumiți, apoi hai că-l dăm afară pe Stoican. 

Stoican nu stă de scaune, dar să-mi spună în față, nu că stai că s-a supărat șeful, că după nu s-a mai supărat. M-au sunat oameni din club, mi-au zic că e bine așa, să renunțăm. Mie-mi plac oamenii asumați, să zică că e jucăria lor și plecam, nu țineam de scaun. Eu nu sunt om nebun, sunt om pe pământ, sunt asumat. Eu am zis că vreau să bat pe toată lumea, nu mă dau după cireș. 

Să nu se joace cu viața mea, cu pasiunea mea, cu jucătorii mei. Eu nu stau de clauze, nu stau de nimic. Eu am făcut lucruri, am luat niște băieții care erau debusolați, nu știau care, cine, cum. I-am învățat fotbal. Eu îi învăț tot, cum să paseze, cum să facă pressing, cum să deschidă unghiurile, toate lucrurile, să vadă oamenii și spectacol”, a declarat Flaviu Stoican, la Liga Digi Sport.

Antrenorul gorjenilor a explicat și situația fotbaliștilor care ar fi fost ”mărul discordiei” între el și conducere.

Ei pot pune pe cine vor antrenor, dar să-și asume și să mă dea afară, nu că s-a supărat șeful, putea să se supere și președintele României. Aud că s-a supărat șeful că Stoican duce jucătorii către alte echipe. Eu i-am luat pe jucătorii ăștia într-un stadiu și i-am făcut ca oamenii să fie mulțumiți de ei.

Jucătorii ăștia mi-au răsplătit toată încredere și oamenii acum spun că îi dirijez eu către alte echipe. La mine, un jucător dacă are contract și își dă sufletul pentru echipă, poate să se supere cine o vrea, e în curtea mea. Andrei Dragu, Marius Cioiu, Daniel Paraschiv se pot duce și la Barcelona după aia, dar cât sunt în curtea mea și pun suflet, joacă, atunci când nu mai pun suflet, îi iau eu și-i zgândăr.

Eu i-am găsit la un nivel și i-am făcut să fie șmecheri, buni. Eu merg până în pânzele albe cu ei, că-s oxigenul meu. Ei au dat goluri și acuma e supărat patronul că nu vor să prelungească contractele”, a transmis Flavius Stoican.

VIDEO cu declarațiile lui Flavius Stoican:

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formație preluată la începutul acestui sezon de Flaviu Stoican, este aproape sigură de locul în play-off de promovare din Liga 2. Gorjenii ocupă a treia poziție a clasamentului, cu 31 de puncte acumulate în 17 runde, având un avans de trei puncte în fața Petrolului, echipa de pe șapte, cu două etape rămase de disputat din sezonul regular.

Echipa lui Flavius Stoican este calificată și în semifinalele Cupei României, unde va întâlni Universitatea Craiova.

Etichete: flavius stoican , nicolae sarcina , viitorul pandurii targu jiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Exclusiv Gigi Becali vrea să-l ajute pe nașul Gheorghe Hagi să câștige locul doi. Ce ”ordin” a dat patronul FCSB-ului

Foto Singura echipă din SuperLiga României care a felicitat-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”