Marius Șumudică a pierdut duelul cu Fatih Terim din runda inaugurală a campionatului din Turcia / Foto: Facebook @GaziantepFutbolKulubu

Marius Șumudică, savuros după eșecul cu Galatasaray: ”E cel mai bun start al meu!” A povestit ce s-a întâmplat până acum

15.09.2020, 21:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Marius Șumudică i-a delectat din nou pe ziariștii turci - antrenorul român a fost luat la întrebări după startul nereușit din Superliga turcă.

Echipa sa, Gaziantep, a pierdut, scor 1-3, pe terenul lui Galatasaray, însă tehnicianul de 49 de ani nu pare deloc afectat de înfrângere.

"Este cel mai bun început de sezon al meu, a fost mai bine decât în anii precedenți," a fost răspunsul care i-a uimit pe ziariști.

Șumudică le-a explicat repede de ce nu este îngrijorat.

"Eu sunt mereu ghinionist în prima etapă. Când am venit la Kayserispor am pierdut 1-4. Apoi anul trecut a fost 5-0 pentru Fenerbahçe.

Acum am încasat doar 3, am dat și gol. Astfel că e mai bine decât ce am pățit înainte. Pentru mine, campionatul începe etapa viitoare. De fapt, nu contează cum începi, ci cum termini," a fost discursul lui Șumudică.

Gaziantep are meci cu o nou-promovată, Fatih Karagümrük , echipă care tocmai l-a adus pe Lucas Biglia de la Milan.

Marius Șumudică, nemulțumit de arbitraj, după meciul cu Galatasaray: "A fost ca un meci de baschet"

La finalul partidei cu Galatasaray, Șumudică a fost foarte nemulțumit de arbitrajul de la Istanbul, considerând că echipa sa a fost din nou dezavantajată.

"E ușor să câștigi așa, să joci în felul ăsta. Au dat un penalty inexistent pentru Galatasaray. Ne-au condus cu 1-0, iar jucătorii mei au căzut. Galatasaray nu are nevoie de arbitrii ca să câștige.

A fost primul meci al sezonului, unul important. Nu pot vorbi despre arbitri, e clar ce se va întâmpla dacă o fac. Eu nu-mi aduc aminte dacă am câștigat vreodată cu ajutorul arbitrilor. Azi, a fost ca un meci de baschet. La orice atingere se dădea fault.

În prima repriză s-a folosit sistemul VAR, când s-au pierdut cel puțin 3 minute, însă s-a acordat doar un minut suplimentar. În a doua repriză s-a marcat, au fost pauze, s-au făcut schimbări și s-au dat doar 4 minute,", a declarat Șumudică, după meciul cu Galatasaray, potrivit Haber Takvimi.

Etichete: marius sumudica , marius sumudica turcia , marius sumudica gaziantep , galatasaray-gaziantep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă