Mihai Răduț / Foto: Captură Digii Sport

Video Exclusiv Mihai Răduț vrea să revină în Liga 1, după ce s-a declarat dezamăgit de situația fotbalului românesc: ”Iau în calcul ofertele!”

articol scris de Digi Sport
23.02.2022, 17:35
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mihai Răduț (31 de ani) și-a reziliat contractul cu Aris Limassol, iar fotbalistul trecut pe la FCSB, Pandurii și Astra își caută o nouă echipă și nu exclude o revenire în Liga 1.

Fotbalistul a mărturisit că s-a despărțit de formația din Cipru pentru că a simțit că stilul de joc nu îl avantaja și nu putea avea o contribuție substanțială la prestațiile ciprioților.

Mihai Răduț vrea să revină în Liga 1, după ce s-a declarat dezamăgit de situația fotbalului românesc: ”Iau în calcul ofertele!”

Răduț, care în urmă cu câteva luni deplângea situația în care a ajuns fotbalul românesc, a mărturisit că sunt câteva echipe din Liga 1 care i-au atras atenția și ia în considerare și ofertele venite din primul eșalon din România.

Printre echipele pe care le-a menționat s-a aflat Dinamo, formație care l-a dorit vara trecută, Farul, FCSB și Universitatea Craiova.

Sunt într-o vacanță prelungită. Am reziliat contractul în Cipru. De două săptămâni sunt acasă, încerc să stau mai mult cu familia și văd ce va fi pe viitor. Nu rezonam cu stilul de joc al echipei, nu puteam să aduc un plus valoare prin stilul meu de joc. Nu mă simțeam foarte bine și am ales să fac un pas în spate și să reziliez contractul.

Sunt echipe care practică un fotbal bun în Liga 1. Iau în calcul și oferte din Liga 1. Dinamo este într-o situație dificilă, cea mai grea din istoria clubului, dar având în vedere ultimele evenimente din Liga 1, mă refer la Gaz Metan Mediaș și la Academica Clinceni, plus jucătorii pe care i-au transferat, au șanse să se salveze și în acest sezon.

Fc Botoșani e o echipă care îmi place și mi-a plăcut și atunci când jucam la Astra. Era o echipă care practica un fotbal pozitiv, plăcut ochiului. Îmi place și Farul, echipele lui Gheorghe Hagi caută tipul ăsta de fotbal. FCSB are un joc pozitiv, mai mult pe tranziție. Craiova mi-a mai plăcut, deși au avut o perioadă în care nu au câștigat, dar, ca joc, nu au arătat rău”, a declarat Mihai Răduț pentru Digi Sport.

Plecat de la Astra după ce echipa patronată de Ioan Niculae a retrogradat în liga secundă, Mihai Răduț a mărturisit că încă mai are bani de primit de la giurgiuveni și a deplâns situația în care au ajuns fotbaliștii români.

"Știe toată lumea ce probleme au fost la Astra și nici acum nu mi-am recuparat banii. Cred că mai am de luat vreo 50.000 de euro de la Astra. În România, am pierdut bani la toate echipele, la care am fost. Am depus memoriu, dar ce să faci. Că, în România, dacă depui un memoriu, durează trei ani și tot pe ei îi ajută. Sunt legile făcute de așa natură încât tu, ca jucător, nu ai niciun drept.

Semnezi contract de profesionist, te crezi profesionist la Liga 1. Și, când se întâmplă o chestie din asta, îți dai seama că tu, de fapt, ai fost amator. N-are nimeni nicio putere. Până te bagă la comisii, durează câteva luni. Iar acolo amână de nu știu câte ori”, a declarat Mihai Răduț în urmă cu patru luni pentru Fanatik.

Etichete: liga 1 , dinamo , universitatea craiova , mihai radut , limassol , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Citeşte şi

Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”