Oliver Krause, alături de tatăl său, Kyle Krause / Foto: Twitter @oakrause

"Cum se spune 'Forza Parma' în română?". Reacţie superbă a patronului de la Parma. Reuşită istorică

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 08:06
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Mihăilă şi Man au fost printre protagoniştii meciului câştigat în mod surprinzător de Parma contra celor de la AS Roma, scor 2-0. Cei doi români au colaborat perfect la primul gol al meciului, semnat de Mihăilă din centrarea lui Dennis.

Este pentru prima dată, din sezonul 2004/2005 de când sunt colectate statisticile Opta, când un jucător român reușește o pasă decisivă pentru un compatriot în Serie A!

Oliver Krause vede forţa Parmei în Mihăilă şi în Man

Ambii jucători au primit laude din toate părţile, dar complimentul lui Oliver Krausse, fiul lui Kyle Krause, patronul miliardar al Parmei, este mai mult decât măgulitor.

Oliver, care din septembrie 2020 a preluat conducerea Departamentului de Analiză de la Parma Calcio, a postat pe Twitter „Cum se zice 'Forza Parma' în română?'", sub care a pus steagul României, o inimă galbenă şi una albastră, culorile echipei.

Primul gol al meciului s-a marcat după o cursă excelentă a lui Man pe partea dreaptă şi centrare în faţa porţii, de unde fostul jucător al Craiovei a marcat cu sânge rece. Era minutul 9.

Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost lăudaţi în Gazzetta dello Sport

Prestigiosul cotidian Gazetta dello Sport a remarcat evoluțiile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. Jurnaliștii italieni consideră că victoria Parmei în fața celor de la AS Roma este imensă. 

Surpriză negativă pentru Roma. Parma revine în extaz după 4 luni. Emilienii au câștigat prin golurile lui Mihăilă și Hernani și continuă să spere la salvare. O victorie de aur pentru Parma și o înfrângere care cântărește mult pentru Roma", a titrat publicația italiană.

Sursa citată a descris meciul în care cei doi români au făcut legea. Și au reușit-o, totuși, în fața unei echipe de talia celor de la AS Roma.

"Pe Tardini, cele două extreme ale galben-albaştrilor, Man şi Mihăilă, au fost de neoprit în mare parte din meci. Sprinturi, tehnică, driblinguri, au atacat mereu spațiile libere. Cei doi români au făcut diferenţa. Românii, la putere!

Mihăilă a deschis balul, iar Hernani l-a închis, din penalty. Pentru Roma a fost un eșec de la cap la coadă. Posesie sterilă, idei puține și confuze, căutarea timidă de spații. O echipă de nerecunoscut, probabil și din cauza efortului depus în Europa League”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

Video cu golul lui Mihăilă din pasa lui Dennis Man

Parma este pe locul 19 în Serie A

Situaţia Parmei este în continuare critică, însă victoria îi permite să spere la salvarea de la retrogradare. Echipa este pe penultimul loc în Serie A, cu 19 puncte obţinute în 27 de etape. Runda următoare, Parma va juca pe teren propriu cu Genoa. Meciul e programat vineri, pe 19 martie, de la 21:45, pe Digi Sport 2 şi pe siteul digisport.ro.

Etichete: gazzetta dello sport , dennis man , valentin mihaila , video parma roma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Citeşte şi

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Prima reacție a lui Valentin Mihăilă, după ce Parma a promovat în Serie A

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”