Cristiano Ronaldo a semnat pe patru ani cu Juventus

”Nu îmi pare rău că am plecat de la Real! Sper să câștig Liga” Primele declarații ale lui CR7 după ce a semnat cu Juve

16.07.2018, 20:07
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

UPDATE 19:55: Cristiano Ronaldo: ”Eu nu am rivalitate cu niciun jucător. Eu vreau să câștigăm toate meciurile din acest campionat. Câștigarea Balonului de Aur nu e ceva ce iau în calcul. Întotdeauna mi-am dorit să fiu cel mai bun”.

UPDATE 19:53: Cristiano Ronaldo: ”Nu am vorbit cu Ancelotti. E o persoană care m-a ajutat mult. M-a ajutat din postura de antrenor și îl am în inima mea”.

UPDATE 19:52: Cristiano Ronaldo: ”Vreau să fiu un exemplu pentru tineri pe teren și în afara lui. Sper să ajut echipa”.

UPDATE 19:50: Cristiano Ronaldo: ”Momentul în care am avut parte de acel standing ovation a fost unul unic. Le mulțumesc fanilor și le mulțumesc și pentru primirea făcută”.

UPDATE 19:45: Cristiano Ronaldo: ”Sunt diferit de acei jucători care se gândesc că la 33-34 de ani cariera lor se apropie de sfârșit și aleg să joace în China sau Qatar. Eu mă simt foarte bine, fizic și psihic. Aceasta a fost singura ofertă pe care am avut-o în această vară. Am avut ocazia să îmi cunosc colegii și antrenorul”. 

UPDATE 19:43: Cristiano Ronaldo: ”Îmi plac provocările. Știu că e dificil din punct de vedere tactic aici. Dar am avut de-a lungul carierei mereu provocări. Vreau să muncesc din greu pentru a câștiga lucruri importante. Cred în mine, cred în colegii mei și sunt sigur că vom reuși lucruri bune. Sunt foarte foarte calm și încrezător”.

UPDATE 19:40: Cristiano Ronaldo: ”Fotbalul italian e mai dificil pentru mine, dar sunt pregătit pentru această nouă provocare. Champions League e un trofeu pe care toate echipele vor să îl câștige. Vom lupta pentru toate trofeele, Serie A, Cupa Italiei și Champions League. E greu să câștigi Liga Campionilor, dar sper să ajut la acest lucru. Juventus a fost mereu aproape de Real Madrid în ultima perioadă. Vreau să îmi pun amprenta pe istoria lui Juventus”. 

UPDATE 19:38: Cristiano Ronaldo e prezentat în aceste momente și a oferit primele declarații în postura de jucător al lui Juventus.

”Bună seară. A fost o decizie ușoară. Este una dintre cele mai bune echipe din lume. E un pas foarte important în cariera mea. Avem un mare antrenor și un președinte puternic. Nu îmi pare rău că am plecat de la Real Madrid.

Sunt o persoană care se gândește la prezent. Sunt încă tânăr și mai am mult de jucat. A fost o carieră de vis pentru mine. Vreau să câștig trofee la nivel de club și individual. Îi mulțumesc lui Juventus pentru această oportunitate. Real e un club care m-a ajutat enorm, dar acum începe o nouă etapă a vieții mele. Vreau să le demonstrez italienilor că sunt un jucător de top”, a spus Ronaldo, prezent în fața reporterilor.


UPDATE: 18:33: Cristiano Ronaldo a făcut cunoștință cu jucătorii lui Juventus. Imagini de la clubul torinez cu portughezul, alături de Allegri, Chiellini, Pjanic sau Alex Sandro.

UPDATE: Cristiano Ronaldo a efectuat vizita medicală și va fi prezentat în această după-amiază la Juventus Torino. Câteva mii de fani l-au așteptat lângă centrul medical pe starul portughez, care s-a oprit câteva secunde pentru a semna autografe. 


Isterie la Torino! Prima zi a lui Cristiano Ronaldo ca jucător al campioanei Italiei a început! Lusitanul efectuează în aceste momente vizita medicală și va fi prezentat apoi la noua sa echipă.

Cristiano Ronaldo i-a luat pe toți prin surprindere și a aterizat la Torino duminică, cu o zi mai devreme decât anunțase Juventus. Atacantul de 33 de ani a ales un moment mai puțin obișnuit pentru a-și face apariția la noua sa echipă, exact în momentul când toată lumea era conectată la marea finală a Cupei Mondiale, Franța - Croația. Ronaldo a coborât, alături de iubita sa, din avionul particular.

LIVE VIDEO!

Etichete: serie a , cristiano ronaldo , juventus torino , ronaldo juventus , prezentare cristiano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”