Ştefan Radu la antrenamentul lui Lazio/FOTO:Getty Images)

Ștefan Radu și colegii săi vor lupta împotriva COVID-19 cu usturoi și ciocolată! Ideea inedită a medicilor de la Lazio

18.04.2020, 17:06
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Lazio apelează la remedii populare pentru a spori imunitatea jucătorilor odată cu reluarea campionatului. Planurile oficialilor prevăd ca echipele din Serie A să înceapă antrenamentele din data de 4 mai, iar meciurile cu trei săptămâni mai târziu.

Iar şefii echipei clasate pe locul 2 iau măsuri nemaiîntâlnite pentru ca fotbaliştii să aibă puterea să lupte cu COVID -19. 

Conform cotidianului Il Giornale, medicii lui Lazio vor recurge la tratamente mai puţin convenţionale - din dieta jucătorilor nu vor lipsi usturoiul şi ciocolata!

Asta pentru că usturoiul scade tensiunea arterială, este antibacterian şi bronhodilatator, iar ciocolata are efecte anti-depresive. 

Federaţia Italiană de Fotbal a impus reguli stricte privind reluarea antrenamentelor în condiţii de maximă siguranţă, de la pregătirea pe grupuri până la camere separate şi teste frecvente. 

Coronavirus în Italia | Gabriele Gravina: "Cei care doresc anularea sezonului nu iubesc fotbalul şi nu-i iubesc pe italieni"

Fotbalul este oprit, iar italienii caută în continuare soluţii pentru finalizarea sezonului din Serie A. Gabriele Gravina, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, a anunţat că la finalul lunii mai - începutul lunii iunie ar putea fi reluat campionatul.

El a menţionat că trei săptămâni de pregătire după încheierea măsurilor de izolare, pe 4 mai, vor fi suficiente pentru jucători.

"I-am transmis ministrului Spadafora (n.r. Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului) speranţa mea că pe 4 mai vom relua fotbalul, cu toate măsurile de precauţie şi garanţiile. 

E un moment greu pentru ţara noastră, economie şi pentru fotbal, care este una dintre cele mai importante industrii. Cu simţul responsablităţii şi disponibilitate, vom găsi soluţia corectă.", a spus Gabriele Gravina, pentru Rai Radio.

"Va fi o perioadă de control pentru a se vedea că toţi cei care participă la evenimente sunt testaţi negativ. Atunci nu vor exista nici probleme de infectare sau sau distanţare. Sper că fiecare echipă va juca pe propriul său stadion, iar dacă nu se poate, vom face tot posibilul pentru a găsi alte soluţii.

Cei care vorbesc astăzi de anularea sezonului nu iubesc fotbalul şi nu-i iubesc pe italieni. Fotbalul readuce speranţa în viitor", a mai spus Gravina.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Minciuna folosită de italieni pentru a ieşi din casă şi realitatea cruntă de la Bergamo: "Nu mai e loc în cimitire!" Bilanţul anunţat

După Messi la PSG, italienii anunță o nouă lovitură de proporții: plecarea lui Ronaldo de la Juve. Unde e așteptat CR7

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”