Zinedine Zidane / Foto: Profimedia

Zinedine Zidane, dispus să antreneze doar trei echipe în momentul de față! E liber de contract din 2021

articol scris de Digi Sport
23.02.2024, 12:02
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Ajuns la 51 de ani, Zinedine Zidane se află pe lista celor de la Bayern pentru înlocuirea lui Thomas Tuchel (49 de ani).

Unde își dorește să ajungă Zinedine Zidane

Liber de contract din vara anului 2021, după plecarea de la Real Madrid, Zinedine Zidane a primit numeroase oferte în toată această perioadă, însă antrenorul francez a preferat să le refuze pe toate. Cu toate acestea, "Zizou" ar fi deschis doar pentru trei formații în momentul de față, după cum notează Mundo Deportivo.

Este vorba despre Juventus Torino, Bayern Munchen și naționala Franței. Sursa citată mai sus notează că Zidane are o slăbiciune mai veche pentru Juventus (fosta sa echipă de când era jucător), dar și pentru prima reprezentativă a Hexagonului, iar opțiunea venită din Germania l-ar putea face să nu ajungă nici de această dată acolo unde visează de mai mulți ani.

Limba vorbită, o problemă pentru Zinedine Zidane 

În cei mai bine de doi ani de când este liber de contract, Zinedine Zidane a fost curtat de către mai multe echipe precum PSG, Manchester United, naționala Franței sau Juventus, însă acesta le-a refuzat.  Recent, fostul mare fotbalist a dezvăluit de ce nu poate să preia orice echipă care îl ofertează. 

Zinedine Zidane spune că își dorește să revină pe banca unei echipe de fotbal, însă are nevoie de un proiect foarte serios. În plus, acesta își dorește să cunoască și limba vorbită în țara echipei care îl dorește. 

"Când eram jucător, puteam alege aproape orice club la care vreau să joc. Ca antrenor, nu sunt 50 de cluburi la care să mă duc, sunt două sau trei posibilități. Dacă aleg să merg undeva, mă duc să câștig. Spun asta cu toată modestia. De asta nu pot merge nicăieri în momentul de față.

Există și alte motive pentru care nu găsesc echipă. Limba, spre exemplu. Anumite situații fac lucrurile mai dificile. Oamenii mă întreabă: ‘Te duci antrenor la Manchester United?‘. Înțeleg engleza, dar nu sunt atât de stăpân pe ea.

Știu că sunt antrenori care se duc la cluburi fără a ști la perfecție limba din campionatul respectiv, dar eu lucrez diferit. Pentru a câștiga, e nevoie ca multe elemente să intre în joc, vorbim de un context global. Eu știu de ce am nevoie pentru a câștiga și nu renunț la principiile mele", a spus Zidane pentru L'Equipe.

Etichete: zinedine zidane , echipa zidane , antrenor zidane


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Chipciu și Nistor, OUT? Sabău ar fi anunțat conducerea lui U Cluj

Chiar și peste Otele! Cine e fotbalistul din SuperLigă dorit în șapte țări diferite

Video Ce a făcut Florentino Perez când a auzit că fanii lui Real Madrid scandează ”Mbappe, Mbappe”

Florentin Petre n-a uitat! Dinamovistul l-a felicitat pe Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Video Zinedine Zidane, spectator de lux la meciul Real Madrid - Bayern Munchen. Cum a reacționat după golul decisiv

Ce a spus Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid - Bayern Munchen

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”