Video #10DigiSport | Mesajele unor mari sportivi la 10 ani de Digi Sport

23.07.2019, 00:23
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

#10DigiSport | Postul de televiziune Digi Sport împlinește astăzi zece ani de la înființare. Canalul de sport numărul 1 din România și-a început emisia pe 23 iulie 2009, odată cu meciul de fotbal dintre Ujpest și Steaua, scor 1-2, din preliminariile Europa League.

Timp de 10 ani Digi Sport v-a oferit cele mai importante competiții sportive din lume. Aici ați putut urmări transmisiuni din fotbal, tenis, baschet, handbal, auto, atletism, rugby și multe altele.

La împlinirea a 10 ani, mari sportivi ai României au transmis mesaje de felicitare pentru Digi Sport.

Gică Hagi

La mulți ani, Digi! Mulțumim că sunteți lângă fotbal, pentru că susțineți fotbalul. Rugămintea mea este să rămâneți lângă noi cât mai mult. Trebuie să susținem fotbalul, să susținem copiii, ca să ajungem să facem performanțe foarte bune. Bravo, vouă, ”La mulți ani” încă o dată. Să fiți lângă noi cât mai mulți ani!”, a fost mesajul transmis de Gică Hagi.

VIDEO

Ilie Dumitrescu

Aici este locul unde mă simt cel mai bine din punct de vedere profesional. Cred că am reușit în 10 ani de zile să transmitem cele mai importante evenimente și emisiuni de calitate. Cred că în momentul de față avem emisiunii extrem de bine conturate, cu mesaje pentru telespectatori și ne-am ridicat la cel mai înalt nivel.

Am reușit să fim imparțiali și să transmitem iubitorilor de fotbal realitatea din teren. Mi-a plăcut foarte mult repriza secundă dintre Ajax și Tottenham, când Spurs s-a calificat în finală. A fost o atmosferă senzațională și în redacție”, a spus și Ilie Dumitrescu.

VIDEO

Gică Popescu

La mulți ani, Digi Sport”, a fost și mesajul lui Gică Popescu.

VIDEO

Marian Drăgulescu

Wow, 10 ani de Digi. La mulți ani, Digi Sport și sper să ne fiți alături și în continuare”, a transmis și Marian Drăgulescu.

VIDEO

Alina Dumitru

La mulți ani, Digi Sport! Să o țineți tot așa!”, a fost mesajul transmis de Alina Dumitru, la 10 ani de Digi Sport.

VIDEO

Gabriela Szabo

Vreau să vă urez ”La mulți ani!” 10 ani... este cifra pe care o iubesc foarte mult. Cifra 10 mie îmi poartă noroc, sper să vă poarte și vouă de acum încolo. ”La mulți ani” , încă o dată”, a spus și Gabriela Szabo.

VIDEO

Etichete: digi sport , 10 ani de digi sport , mesaj hagi digi , mesaj ilie dumitrescu digi , mesaj popescu digi , mesaj drăgulescu digi , mesaj szabo digi , mesaj alina dumitru digi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă