Andrew Tate / Foto: Twitter @cobratate

Cu ce s-a ocupat tatăl lui Andrew și Tristan Tate! ”E o nebunie! Nu am ce avea el”

articol scris de Digi Sport
15.01.2023, 17:08
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Frații Andrew (36 de ani) și Tristan Tate (34 de ani), foști luptători, au fost arestați preventiv pe 29 decembrie pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Foștii sportivi au contestat imediat decizia, iar marți Curtea de Apel București a dat răspunsul: cererea a fost respinsă și frații Tate rămân în arest, la fel ca celelalte persoane din dosar, Naghel Georgiana, iubita lui Andrew, și fosta polițistă Luana Radu. Între timp, cei doi britanici au rămas și fără mai multe mașini de lux, care le-au fost ridicate de la reședința de la lângă București.

Galerie Foto

Tatăl lui Andrew Tate a fost Maestru al Șahului și a făcut parte din CIA: ”E o nebunie!”

În aceste zile, cu cei doi în arest, pe rețelele sociale apar tot mai multe clipuri cu ei, care devin rapid virale. La fel s-a întâmplat și cu un fragment dintr-un podcast la care a fost prezent Andrew Tate, în care a vorbit despre tatăl său. Emory Tate s-a născut în decembrie 1958, în Chicago, a fost un Maestru Internațional al Șahului, dar a făcut parte și din CIA. A decedat în 2015.

Tatăl meu, dacă avea nevoie de numărul tău de telefon, ți-l cerea, i-l ziceai o dată și gata. Îl ținea minte pentru toată viața. La fel și cu adresele. Nu scria niciodată nimic, nu trebuia să-i repeți nimic. Tatăl meu a deținut recordul CIA pentru cel mai scurt timp în care a învățat o limbă străină.

A învățat rusă în două săptămâni și jumătate. De la zero! Doar a citit dicționarul! Nu am ceea ce avea el, era complet. Își amintea fiecare partidă de șah pe care a jucat-o vreodată. Sau putea să te bată la șah fără să se uite la piese. E o nebunie! Eu am fost campionul statului Indiana la cinci ani, la categoria sub 16”, a dezvăluit Andrew Tate, în urmă cu câteva luni.

Autoritățile române le-au confiscat 11 mașini de lux fraților Tate

Fraților Andrew și Tristan Tate le-au fost puse sub sechestru mai multe  autoturisme de lux, în valoare de aproximativ un milion de euro.

Galerie Foto

Printre mașinile în cauză, care pot fi văzute în galeria foto de mai sus , se află un Rolls-Royce Wraith din seria Black Badge și un Aston Martin Vanquish S Ultimate, ambele cu prețuri de pornire de peste 230.000 de euro. Mai mult, cel puțin pentru moment, Andrew Tate și fratele său au rămas și fără un BMW X6 M, o Lada 1500 și un Porsche Carrera 4S 911, de peste 120.000 de euro.

Potrivit Marca, Andrew Tate (36 de ani) are o avere de 50 de milioane de dolari, însă pe internet există discuții potrivit cărora fostul luptător ar avea între 300 și 400 de milioane de dolari.

Etichete: andrew tate , tata andrew tate , emory tate


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alexandru Băluță îl înțeapă pe Mihai Rotaru, în ziua meciului Universitatea Craiova - FCSB. De ce este dezamăgit

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare după aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Video Primul meci, prima criză de nervi! Dan Petrescu, ieșire incontrolabilă în CFR - Rapid și declarația serii după meci

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”