Ronaldo și Celina Locks, iubita sa, pe yacht, în Baleare, august 2020/ foto: Profimedia

Cum arată legendarul Ronaldo la 46 de ani și cu cine a ales să se însoare. R9, la a 4-a căsnicie

articol scris de Digi Sport
16.01.2023, 08:57
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

2023 a început cum nu se putea mai bine pentru Ronaldo Nazario (46 de ani): legendarul brazilian s-a logodit cu partenera sa, Celina Locks (32 de ani).

Cine este Celina Locks, logodnica lui Ronaldo Nazario

Galerie Foto

Modelul brazilian a anunțat pe rețelele sociale că a fost de acord cu cererea în căsătorie primită de la fostul mare fotbalist brazilian.

Momentul romantic s-a produs în vacanța pe care cei doi au petrecut-o în Punta Cana, Republica Dominicană. 

”Da, vreau! Te iubesc pentru totdeauna Ronaldo”, a anunțat Celina pe social media, după ce Ronaldo i-a adresat marea întrebare chiar pe plajă.

Mai mult, Celina se mândrește și cu inelul de logodnă primit din partea celui care se ocupă de destinele echipelor Valladolid și Cruzeiro.

Născută în Curitiba, în Brazilia, Celina Locks este model încă de la 17 ani. A început să lucreze în industrie din 2007, prezentând apoi pe marile scene ale lumii.

Brazilianca este una dintre cele mai cunoscute femei din țara ei. Are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram.

În trecut, Ronaldo a mai avut căsnicii cu fotbalista Milene Domingues, alături de care are un fiu de 19 ani, cu Maria Beatriz Antony și cu Paula Morais. De ultima s-a despărțit la finalul lui 2014, după care a urmat relația actuală, cu Celina Locks.

Ronaldo are patru copii, niciunul alături de Celina.

Cum arată legendarul Ronaldo, la 46 de ani și cu ce problemă se confruntă

Galerie Foto

Ajuns la 46 de ani, Ronaldounul dintre cei mai buni atacanți din toate timpurile, a povestit cu ce problemă de sănătate se confruntă de mai mulți ani.

În toamna lui 2022, Ronaldo le-a acordat un interviu amplu celor de la Marca, iar brazilianul le-a povestit jurnaliștilor spanioli că se luptă cu depresia. Fostul mare fotbalist a dezvăluit că face terapie de doi ani și jumătate și a spus cum a ajuns să fie diagnosticat cu "boala secolului".

"Da, astăzi fac terapie. Au trecut doi ani şi jumătate şi înţeleg mult mai bine ce am trăit inainte. Mă uit înapoi şi văd că da, am fost expuşi la un stres psihic foarte, foarte mare şi fără nicio pregătire pentru asta.

De asemenea, pentru că nu era nicio preocupare pentru sănătatea mintală a jucătorilor, astăzi sunt mult mai bine pregătiţi, primesc îngrijirile medicale necesare. În vremea mea, nu era nimic din toate astea. Se ştie de o viaţă că fotbalul poate fi o sursă de mare stres şi poate avea o greutate enormă în restul vieţii unui jucător.

Realitatea este că nici măcar nu ştiam că există acest tip de problemă. Acest subiect a fost absolut ignorat de generaţia noastră. Mulţi, desigur, au trecut prin momente groaznice, chiar de depresie, din cauza lipsei de intimitate, a lipsei de libertate… Este adevărat că problemele au fost foarte evidente, dar soluţiile nu au fost disponibile imediat”, a spus Ronaldo Nazario, potrivit Marca.

  • Sao Cristovao, Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter, Real Madrid, AC Milan și Corinthians sunt echipele la care a evoluat Ronaldo
  • 2011 este anul în care Ronaldo s-a retras

FOTO Ronaldo Nazario s-a retras într-un meci cu România. Imagini memorabile

Galerie Foto

Celebrul Ronaldo Nazario da Lima, "adevăratul Ronaldo", așa cum îi spun mulți dintre iubitorii fotbalului, a împlinit, pe 22 septembrie, 46 de ani.

La 11 ani de la retragere, campionul mondial cu naționala Braziliei în 1994 și 2002 este patronul clubului ValladolidImaginile surprinse într-o vacanță din vara lui 2021 îl arată pe Ronaldo foarte schimbat față de cum era pe teren (foto, în galeria de mai sus). 

Ronaldo este acționar majoritar la Valladolid din septembrie 2018. El deține 82% din clubul spaniol, care evoluează acum în La Liga 2. Brazilianul își ghidează managament-ul, potrivit spuselor sale, în jurul a patru valori: competitivitate, transparență, socializare și revoluție. ”Vrem să formăm cea mai bună echipă posibilă”, zicea sud-americanul, la preluarea grupării.

Ronaldo a fost eroul Braziliei de la CM 2002, unde a înscris 8 goluri în cele 7 partide disputate, inclusiv două în finala cu Germania. Atacantul brazilian, cu 98 de meciuri și 62 de goluri, a disputat ultimul meci la națională în iunie 2011, un amical contra României, câștigat de sud-americani, 1-0.

Etichete: ronaldo nazario , celina locks


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”