Printre civilii morţi în Ucraina de la începutul războiului sunt peste 210 copii / Foto: Profimedia

Daria Blashko: "Cum poți veni acasă după ce ai violat o fetiță de 10 ani când tu ai o fiică de aceeași vârstă?"

articol scris de Digi Sport
14.04.2022, 13:50
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Sportiva Daria Blashko (26 de ani) este unul dintre oamenii care încearcă să ajute cu tot ce poate pentru ca ţara sa de adopţie, Ucraina, să nu fie sfârtecată de invadatorul rus, iar oamenii să trăiască din nou în pace. Să poată spera, să se bucure şi să regăsească bucuria de a trăi.

Daria, născută în Belarus, dar care reprezintă Ucraina în probele de biatlon, a oferit o declaraţie în care s-a arătat extrem de afectată de faptul că unii soldaţi ruşi sunt în stare să provoace asemenea durere unor oameni fără apărare. Să-i umilească, să-i tortureze şi să-i violeze chiar. Despre cei pe care îi omoară aproape că nici nu mai are cuvinte, atât de afectată este.

Daria Blashko se întreabă cum poate un rus să violeze o fetiţă de 10 ani, iar apoi să se uite în ochii fiicelor sale

"Cum poți veni acasă după ce ai violat o fetiță de 10 ani când tu ai o fiică de aceeași vârstă, care te așteaptă? Cum poți să te uiți calm în ochii ei după aceea?", s-a întrebat Daria Blashko, citată de sport.ua.

Nu îmi pot imagina cum poți să vii la familia ta și să aduci toate lucrurile furate. Cum poți aduce adidașii unui copil care nu mai este în viață? Le aduci copilului tău să îi poarte...

Fiecare țară are dreptul să trăiască în granițele sale, cu propria sa structură, cu propria ei mentalitate. Chiar dacă au existat aceşti naționaliști în Ucraina (n.r. de care se plânge Rusia), înseamnă că aceasta este alegerea Ucrainei, Ucraina vrea să trăiască așa”, a mai spus Daria Blashko.

Primarul din Mariupol, Vadim Boichenko, susţine că de la începutul războiului au murit 210 copii, anunţă digi24.ro

Galerie Foto

Mulţumiri pentru cei care îi ajută pe ucraineni

Daria încearcă să-i ajute pe ucraineni cu ajutoare şi pe contul său de Instagram chiar i-a mulţumit unei alte schioare, din Slovenia, Ana Bucik.

"Am vrut să organizăm un mic ajutor umanitar pentru Cernihiv, dar cu ajutorul @anabucik, acest ajutor a devenit mult mai mare! În zilele următoare, pregătim modalități de a livra marfa direct la Cernihiv, pentru că acum nu este atât de ușor pe cât pare. Dar totul va fi ok", a scris Daria pe reţeaua socială amintită.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Дарья Блашко (@blashko_darya)

Etichete: razboi rusia , daria blashko , copii ucraina , ana bucik


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce rol va avea Mircea Lucescu în noul Rapid, condus de Neil Lennon: Dan Șucu a dezvăluit strategia

În minutul 53, Bologna - Juventus era 3-0. Cât s-a terminat

Malcom Edjouma, OUT!

"Nebunie!" Imaginile cu Răzvan Lucescu au fost publicate și fac înconjurul lumii

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”