Gerard Pique și Shakira / Foto: Profimedia

De ce au poreclit-o prietenii lui Gerard Pique pe Shakira "patroana". Adio, Barcelona

articol scris de Digi Sport
27.06.2022, 09:24
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) au format, timp de 12 ani, unul dintre cele mai celebre cupluri din lume.

Cântăreața a anunțat, la începutul lunii iunie, despărțirea de fotbalistul Barcelonei, fără a face publice motivele.

De ce au poreclit-o prietenii lui Gerard Pique pe Shakira "La Patrona"

Galerie Foto

De atunci, presa spaniolă a scris despre finalul relației și multe lucruri din interior au început să iasă la iveală. Unul dintre ele ar fi porecla pe care prietenii lui Gerard Pique i-au dat-o artistei din Columbia: "La Patrona", în traducere ”patroana” sau ”șefa”.

Jurnalista Lorena Vazquez, care are multe surse apropiate celor doi și care a făcut mai multe dezvăluiri de "insider" a spus acum și motivul pentru care Shakira a primit această poreclă din partea amicilor lui Gerard Pique.

"Tot anturajul lui Gerard Pique o cunoaște pe Shakira drept 'patroana', pentru că ea nu a avut niciodată o atitudine ok cu prietenii fotbalistului. Nu a intereacționat prea mult cu prietenii de o viață ai lui Pique, nici măcar cu soțiile jucătorilor de la Barcelona. Iar asta a fost o problemă pentru cuplu, încă de la început.", a afirmat Lorena Vazquez, citată de Marca.

Adio, Barcelona! Mama lui Gerard Pique era cea mai bună prietenă a Shakirei

Jurnalista a mai afirmat că Shakira nu se simte deloc confortabil în Barcelona, acolo unde nu are niciun prieten.

"Shakira a arătat în mai multe rânduri că nu se simte în largul ei în Barcelona. Principala ei problemă este că ea nu are prieteni acolo. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Gerard Pique, cu care nu mai are deloc o relație bună acum.

Așa cum v-am mai spus, planul pus la cale este separarea caselor și a proprietăților. Ea vrea ca băieții să fie calmi (n.r. Sasha și Milan). De asemenea, ea vrea să evite presa și consideră că cel mai bun lucru este să se mute la Miami.", a mai spus Lorena Vazquez.

FOTO Cum a fost surprinsă Shakira, după ce au apărut imaginile cu Gerard Pique alături de o blondă

Galerie Foto

FOTO Cum a fost hărțuită Shakira, în Barcelona

Galerie Foto

În ultimele zile, artista a trecut prin momente complicate, din cauză că ar fi fost chiar urmărită pe stradă de mai mulți admiratori, care i-au și trimis scrisori la casa din Barcelona, în fața căreia au scris mai multe mesaje nepotrivite, ceea ce a făcut-o să ceară intervenția Poliției.

Adio, Barcelona! Shakira vrea să se mute la Miami

Shakira s-a gândit să se mute din Barcelona încă din momentul despărțirii de Gerard Pique, iar ultimele evenimente vor înclina, foarte probabil, mult balanța în favoarea deciziei de a părăsi Spania pentru Statele Unite ale Americii, unde deține o vilă spectaculoasă, la Miami.

Galerie Foto

Etichete: barcelona , gerard pique , shakira


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Xavi, exasperat de jurnaliștii spanioli la conferință

Decizia luată de Vitor Roque, după ce Xavi l-a uitat pe banca de rezerve

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”