Meciul amical Legende Steaua și Legende România / Foto: Sport Pictures

Video Dorin Goian, tranșant după ce a fost întrebat: ”E puțin ciudat să joci în echipamentul Stelei?”

08.06.2022, 13:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dorin Goian (41 de ani), fostul căpitan al celor de la Steaua, actuala FCSB, a fost prezent la sărbătoarea împlinirii a 75 de ani de existență a clubului din Ghencea.

Dorin Goian, tranșant după ce a fost întrebat: ”E puțin ciudat să joci în echipamentul Stelei?”

La festivitatea de marți, 7 iunie 2022, când s-a desfășurat și un amical Steaua - România, ”Goe” a îmbrăcat iar tricoul roș-albaștrilor. La final, fostul fundaș central, care a bifat o semifinală de Cupa UEFA cu FCSB, a vorbit despre situația inedită în care s-a aflat.

”Sunt aici pentru că-mi place, mi-a fost mare dor și de stadion, dar și de fani”, a spus fostul jucător.

Chestionat dacă nu e puțin ciudat că a jucat în echipamentul Stelei, totul din cauza scandalului fratricid dintre Armată și FCSB, Goian a replicat tranșant: ”Eu am jucat la Steaua. Nu știu ce părere aveți voi, dar eu am jucat la Steaua. Restul e cancan”, a spus Dorin Goian, la final.

Dorin Goian a adunat 69 de prezenţe sub tricolor şi a marcat 5 goluri la naţională, cel mai important fiind cel cu Olanda din preliminariile EURO , care a asigurat calificarea naţionalei lui Victor Piţurcă la turneul final din Elveţia şi Austria.

A început cariera la Foresta Fălticeni şi după sezoane la Ceahlăul şi FCM Bacău a ajuns la Steaua, echipă pentru care a jucat 5 sezoane, a cucerit două titluri şi a ajuns de 3 ori în grupele UEFA Champions League, după ce fusese pe teren şi în semifinala de Cupa UEFA cu Middlesbrough.   

A fost transferat pentru două milioane de euro la Palermo sub comanda lui Walter Zenga, iar apoi a mai îmbrăcat tricoul lui Glasgow Rangers, Spezia şi Asteras Tripolis. 

VIDEO cu Dorin Goian, despre perioada Steaua/FCSB

Momentul în care Florin Talpan a scăpat pe jos premiul primit, iar acesta s-a spart în bucăți

Partida Steaua-România s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. După ce fanfara a interpretat imnul României, Istvan Kovacs a dat fluierul de start. Scorul a fost deschis în minutul 7 de Andrei Cristea care l-a învins cu ușurință pe Ritli. Tot Cristea a marcat din fața porții pentru 2-0 în minutul 15.

Cu câteva minute înainte de finalul primei reprize Cristi Ciocoiu l-a învins pe Florin Prunea și a redus din handicapul de pe tabela de scor. Boștină putea restabili egalitatea în minutul 41, dar șutul său a nimerit bara laterală. Totuși, pe finalul partidei, legendele roș-albaștrilor au marcat golul egalizator prin Iosif Rotariu care a l-a surprins pe Stângaciu cu o scăriță superbă.

Cu această ocazie, formația roș-albastră a organizat un eveniment special, la care au participat fostele glorii ale clubului, dar și o parte dintre foștii mari jucători ai României. Printre persoanele prezente s-a numărat și Florin Talpan, colonelul de justiție din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

La începutul ceremoniei, clubul de fotbal din Ghencea a premiat cadrele militare, printre aceștia fiind și Florin Talpan. În momentul în care a primit distincția, Talpan a scăpat pe jos obiectul primit, iar acesta s-a spart în bucăți. Momentul s-a viralizat rapid și poate fi urmărit mai jos.

Etichete: dorin goian , palmares steaua , sarbatoare steaua , steaua 75 ani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Citeşte şi

Exclusiv Verdict categoric în lupta pentru titlu din SuperLigă! Se joacă ”degeaba” ultimele 8 etape din play-off

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”