Dumitru Dragomir / Foto: captură Digi Sport

Dumitru Dragomir, apel către Marcel Ciolacu: ”Dacă dă 300 de milioane de euro, fac pariul ăsta”

articol scris de Digi Sport
13.12.2023, 13:29
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, știe cum se poate revitaliza sportul românesc.

Dragomir: ”În 5-10 ani batem omenirea la sporturi”

Influentul om de afaceri a spus că statul trebuie să se implice și în acest domeniu și a spus și care ar trebui să fie bugetul pentru ca țara noastră să fie din nou în topul mondial al mai multor discipline sportive.

”Ciolacu ar trebui să facă de așa natură, să dea pentru tot sportul, între 200 și 300 de milioane (n.r. - euro). Dacă dă 300 de milioane, fac pariul ăsta. Că în 5-10 ani batem omenirea la sporturi. La sporturile de echipă…

Cu handbalul cădem, cu rugby am căzut, cu baschet nu ieșim în lume. Fotbalul nu mai vorbesc, ei cred că dacă ne-am calificat în grupa asta ușoară suntem campionii lumii”, a spus Dragomir, susține fanatik.ro.

”Corleone” crede că sportul românesc a avut de suferit și pentru că, în opinia sa, a existat un singur ministru care și-a făcut treaba într-un mod profesionist și l-a nominalizat pe Crin Antonescu. În plus, a ținut să sublinieze că prezența la EURO 2024 nu va rezolva multe în sportul românesc.

”E de felicitat, dar să nu ne batem cu pumnul în piept. Eu cred, dar asta nu ministrul sportului, am avut unul singur în ultimii 30 de ani, pe Antonescu. Restul au fost băgători de seamă, a mai fost unul un an așa”, a mai spus Dragomir.

Afacerea în care Dumitru Dragomir putea investi 2.000.000$: ”Fraieri avem la tot pasul”

Altfel, Dragomir a vorbit și despre afacerea în care a fost la un pas să investească suma de 2.000.000 de dolari. Fostul șef al Ligii 1 susține că a fost aproape de a investi uriașa sumă în șase izvoare de apă cu o linie de îmbuteliere, dar ”testul” făcut de soția sa l-a făcut să renunțe la afacere.

Asta trebuie să vinzi în țara asta, aerul și apa. Fraieri avem la tot pasul. În țara asta ai apă să dai la tot globul pământesc și ai aer cum n-au trei sferturi din țările omenirii. Ce munți avem!

(n.r. ai vândut apă și aer, te-ai făcut miliardar) Da. Și aici am luat plasă. Mi-a vândut unul 6 izvoare de apă și cu o linie de îmbuteliere, dar nu i-a plăcut la gust soției mele apa și n-am mai cumpărat.

Mi-a cerut două milioane de dolari. Cu două milioane de dolari pot să o fac și acum, am patru izvoare. Mă îndoiesc de treaba asta (n.r. că oamenii vor muri de sete)”, a spus Dumitru Dragomir.

Etichete: dumitru dragomir , marcel ciolacu , dragomir ciolacu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Varianta de rezervă: atacantul de 1.000.000€ ar putea reveni la FCSB

Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA

Citeşte şi

Foto La fel de scump ca Stadionul Steaua. Echipa din SuperLiga a primit vestea cea mare

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”