Gisele Bündchen / Foto: Instagram @gisele

Gisele Bundechen a reacționat după ce s-a aflat de divorțul de 650 de milioane de dolari. Ce spune despre Tom Brady

articol scris de Digi Sport
15.09.2022, 08:43
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Tom Brady (45 de ani), care evoluează la Tampa Bay Buccaneers, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american din istorie, și modelul Gisele Bundchen (42 de ani) sunt în pragul divorțului.

Motivul? Sportivul nu s-a retras din activitate, așa cum a promis la începutul anului, iar brazilianca este decisă să pună capăt relației.

Galerie Foto

Gisele Bundchen a vorbit, pentru prima dată, despre problemele pe care le are în căsnicie. Ea a spus că Tom ar face bine să se retragă cât este în glorie, ca să rămână așa în amintirea oamenilor, nu să continue până va ajunge să se facă de râs pe terenul de fotbal, potrivit celor de la People.

Tom Brady și Gisele Bündchen au împreună un băiat, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fetiță, Vivian, în vârstă de 9 ani. În plus Brady mai are un băiat, Jack, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară.

Modelul brazilian ar vrea ca Toim să petreacă mai mult alături de copii, aflați la o vârstă delicată. ”Copiii cresc. Ben are deja 12 ani, iar această perioadă exte extrem de importantă pentru viața lui. 

”Evident, am preocupările mele. Acesta este un sport foarte violent iar eu am copiii mei și vreau ca el să fie mai prezent în mijlocul familiei. Am avut acele conversații cu el din nou și din nou. Dar, în cele din urmă, simt că toată lumea trebuie să ia o decizie care să ajute lucrurile să funcționeze pentru copii.

Eu am făcut ce trebuie pentru a fi alături de Tom Brady. M-am mutat la Boston și am făcut tot ce am putut pentru a crea un mediu iubitor în care să crească cei mici, dar în același timp l-am susținut și pe el și visurile sale. 

În acest moment al vieții mele, simt că am făcut o treabă bună în acest sens”, a spus Gisele.

Tom Brady recunoștea în ianuarie 2022 că și-a neglijat familia

Bundchen consideră că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp lui Brady și simte că o neglijează atât pe ea, cât și pe cei doi copii ai lor.

De-a lungul carierei de sportiv, dar și din afacerile pe care le-a dezvoltat mai târziu, Brady are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. De partea cealaltă, Gisele Bundchen este unul dintre cele mai cunoscute și bine plătite modele din lume, având în conturi aproximativ 400 de milioane de dolari, informează Marca.

Dacă nu vor găsi o cale de mijloc și se va înfăptui ”despărțirea anului”, cei doi vor fi nevoiți să se ”lupte” pentru 650 de milioane de dolari.

Cei doi s-au cunoscut în 2006, în urma unui ”blind date” pus la cale de niște prieteni comuni. La trei ani distanță, cei doi s-au căsătorit, iar în acest moment au împreună doi copii: pe Benjamin Rein - 12 ani, și Vivian Lake - 9 ani. De asemenea, Gisele este și mama vitregă a fiului lui Tom Brady cu actrița Bridget Moynahan.

Tom Brady este considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria fotbalului american. Are șapte trofee Super Bowl câștigate în ultimii 22 de ani, iar de 3 ori a fost desemnat MVP al Super Bowl-ului.

Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani. Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei, și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida. Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag”, a declarat Tom Brady, la începutul anului.

Etichete: gisele bundchen , tom brady , divorț gisele bundchen tom brady


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Mă hărțuiește”. A fost trasă pe dreapta în trafic și a izbucnit în plâns! Explicația dată polițistului. VIRAL

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă