Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev / Foto: Captură Digi Sport

Mircea Lucescu a explicat care este situația celor 3 jucători din Ucraina care au mers la baza FCSB-ului

articol scris de Digi Sport
23.03.2022, 12:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mircea Lucescu (76 de ani) a lămurit situația celor de 3 jucători din Ucraina despre care Gigi Becali a spus că ar putea să semneze cu FCSB.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a lămurit situația jucătorilor după ce s-a prezentat la baza din Berceni, acolo unde a discutat cu oficialii echipei bucureștene.

Mircea Lucescu: "La ei se moare în țară, nu au cum să joace fotbal"

În ciuda faptului că se părea că fotbalitșii vor urma să o ajute pe FCSB în finalul stagiunii, în cele din urmă Mircea Lucescu a discutat cu Gigi Becali și cu jucătorii, iar înțelegerea este că ei doar se vor antrena la baza din Berceni.

"Am venit cu Gigi Becali să vedem locul în care ar putea fi cazată echipa de 19 ani a lui Dinamo Kiev, după cum știți, cu ajutorul UEFA, care le-a schimbat data meciului din optimile de finală, vor juca pe 6 aprilie, am insistat să joace la București echipa, am vorbit cu el.

Am căutat să văd locuri de cazare și posibillități de antrenament, am vorbit cu Gigi, el s-a oferit să ia echipa și să o aducă aici, să se poată antrena în condiții foarte bune. Baza e foarte bună, pentru sportivi de nivelul acesta e foarte bună. I-am văzut și pe ucrainenii cazați aici, familiile din Odessa, am vorbit și Sydorchuk.

Condițiile sunt foarte bune și nu putem decât să îi mulțumim pentru disponibilitatea lui generoasă de a ajuta oamenii. Nu se pune problema de jucători, presa preia lucruri fără să se gândească, el (n.r - Gigi Becali) a punctat foarte bine, că în cazul în care se va putea și se va da permisiunea jucătorilor ucraineni care sunt în Ucraina să iasă și să joace, atunci sigur că se pune problema ca ei să se poată antrena și să joace.

El s-a oferit și să îi primească la antrenamente, dar nici nu se pune problema să joace, pentru că nu se poate, nu ar fi corect. Sunt aici, au venit de mai mult timp, au stat trei zile la George Copos la Crown Plaza, după s-au mutat în Pipera, unde sunt cu familiile lor.

Fiecare dintre ei are câte trei copii, soția lui Sydorchuk așteaptă al patrulea. Nu se pune problema, cât timp acolo se moare, ca ei să joace fotbal", a spus Mircea Lucescu.

Ce declara ieri Gigi Becali cu privire la cei 3 jucători din Ucraina

Gigi Becali era optimist ieri cu privire la șansele pe care le are FCSB să-i convingă pe cei 3 jucători, Sergiy Sydorchuk (30 de ani), căpitanul lui Dinamo Kiev, Taras Stepanenko (32 de ani) și Sergiy Kryvtsov (31 de ani), să joace în restul stagiunii pentru formația sa.

"M-a sunat Mircea Lucescu și m-a rugat dacă putem și avem posibilitatea să găzduim echipa națională de tineret a Ucrainei (n.r. juniorii lui Dinamo Kiev), dar mai e vorba și de încă trei jucători care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei în preliminariile cu Suedia, nu știu exact. Am spus 'da'.  Nu am nicio pretenție financiară, vreau să ajut.

E posibil favorul ăsta să se întoarcă prin trei jucători de echipă națională. Căpitanul lui Dinamo Kiev, Sydorchuk. Plus încă doi jucători de la Șahtior care stau aici în Pipera, pentru că ei au câte trei copii și au putut să plece.

Se vor antrena cu echipa noastră. S-a întâmplat ca ăștia trei jucători să vrea să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa asta de tineret plus trei jucători.

Meme mi-a zis că nu pot veni la noi jucători de milioane de euro, acum e vorba de niște jucători care vor să se antreneze cu noi.

Și atunci am intrebat, nu e mai bine să se antreneze cu noi în meciuri? E mai bun antrenamentul când joacă oficial, nu? Nu-i mai bun antrenamentul când joci cu Craiova? Și Mircea mi-a spus 'Bineînțeles că da'", a explicat Becali. 

  • Sergiy Sydorchuk este căpitanul lui Dinamo Kiev și evoluează ca închizător. Este cotat la 5 milioane de euro. 
  • Taras Stepanenko joacă tot ca închizător, dar la Șahtior Donețk, și are o cotă de piață în valoare de 6 milioane de euro. Celălalt fotbalist al "minerilor", Sergiy Kryvtsov, de bază fundaș central, este cotat la 3 milioane de euro. 

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev , sydorchuk , fcsb , spepanenko , kryvtsov


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Exclusiv ”Îl doriți pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură