RCS & RDS respinge acuzațiile aduse în spațiul public și afirmă că respectă standardele de legalitate în activitatea sa

articol scris de Digi Sport
24.05.2022, 20:34
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Față de recentele alegații prezentate în mass-media și în dezbateri parlamentare, RCS & RDS respinge toate acuzațiile despre pretinse acțiuni ilicite în conduita de afaceri și precizează următoarele:

Compania își desfășoară activitatea conform legilor în vigoare, reglementărilor aplicabile și acționează cu integritate, însușindu-și cele mai înalte principii de etică și responsabilitate în afaceri. Respectăm statul român și instituțiile sale. Ne-am implicat și am răspuns de fiecare dată când am fost solicitați și am asigurat întotdeauna transparența activităților noastre către angajații noștri, clienții, partenerii de afaceri, investitorii și autoritățile de reglementare în domeniu.

Oferim orice răspunsuri și informații care ne sunt solicitate în cadru legal, și, ca orice contribuabil la economia românească, ne rezervăm dreptul de a ne apăra afacerea de orice atac nejustificat, defăimător sau calomnios, apelând la toate căile legale de care dispunem.

Prin urmare, vom intreprinde toate demersurile care se vor impune, conform legii, pentru a ne proteja angajații, clienții, partenerii de afaceri, investitorii și pentru a ne apăra operațiunile într-un cadru legal.

RCS & RDS face parte din grupul DIGI, Grup cu capital majoritar privat românesc și care, prin intermediul societății-mamă Digi Communications N.V., este singurul operator de comunicații electronice din România listat la Bursa de Valori București.

Compania este prezentă, de peste 28 de ani în România și aduce, pe una dintre cele mai competitive și exigente piețe, servicii avansate de telecomunicații fixe și mobile, cât și tehnologie de ultimă generație, care au contribuit major la dezvoltarea și evoluția sectorului IT&C.

Investițiile Grupului DIGI în România au depășit 2 miliarde Euro în ultimii 10 ani, din care 300 milioane de Euro în 2021. Am alocat fonduri semnificative pentru dezvoltarea unei rețele performante de comunicații electronice și pentru furnizarea unor servicii de programe audiovizuale, la un înalt nivel calitativ, în beneficiul a milioane de utilizatori care ne-au ales.
Astfel, ne-am concentrat toate eforturile în acești ani pentru a le oferi abonaților noștri servicii la o calitate superioară, cele mai mari viteze din lume la internet fix, dar și cele mai avantajoase prețuri, adaptate puterii de cumpărare din România. Investițiile realizate de RCS & RDS au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea rețelelor de fibră optică și au poziționat România în topul țărilor cu cele mai mari viteze la internet broadband.

De asemenea, compania este unul dintre cei mai mari angajatori din România, dar și un contribuabil important, care a virat, în ultimii zece ani, la nivel de Grup, peste 1,3 miliarde Euro la bugetul de stat.

Etichete: rcs-rds , mass media , parlament , comunicat rcs rds


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, LIVE VIDEO, 21:30. Finalele...

Primul 11 ales de Dorinel Munteanu la Oțelul - Botoșani, după ce s-a legat de întrebarea "cum veți aborda meciul?"

Foto A rupt tăcerea la 4 zile după ce s-a retras din tenis și ”a fost dată dispărută”

Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”