Arena celor de la FC Desna a fost distrusă complet de ruși / Foto: Twitter @gerasim_vol

Foto S-a jucat din nou fotbal pe stadionul distrus de ”bombele de 500 de kilograme” lansate de ruși

articol scris de Digi Sport
17.04.2022, 17:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Stadionul celor de la FC Desna, echipă care evoluează în prima ligă a fotbalului ucrainean, locul 7 înainte de suspendarea competiției din cauza invaziei ruse, a fost distrus.

În ciuda stării deplorabile a arenei din Chernihiv, s-a jucat din nou fotbal pe stadionul pe care în urmă cu doar câteva zile bombele rusești cădeau în neștire.

Galerie Foto

S-a jucat din nou fotbal pe stadionul din Chernihiv, asediat de bombardamentele rusești și distrus în mare măsură

Este adevărat că n-a fost vorba despre un meci de fotbal în adevăratul sens al cuvântului. Două echipe de copii de la școlile din localitate au jucat la o singură poartă, însă mesajul transmis prin această adunare este mult mai puternic decât evenimentul în sine.

Galerie Foto

Președintele Federației ucrainene de bob și skeleton a postat o fotografie la începutul lunii aprilie de pe stadionul din Chernihiv și a transmis un mesaj puternic adresat sportivilor din Rusia.

O groapă groaznică de 5-6 metri adâncime în mijlocul stadionului din orașul Cernihiv. Sau, mai degrabă, una dintre gropi. Fasciștii din Moscova au aruncat bombe de 500 de kilograme pe stadion. Haltere, atletism, fotbal, box și alte sporturi care s-au dezvoltat pe acest stadion confortabil au tradiție și realizări extrem de serioase.

Tristețe teribilă transformată în furie incredibilă. Niciun reprezentant al Rusiei nu ar trebui să participe la competiții internaționale! Nu!”, a scris Mihail Geraskevich pe contul său de Facebook.

Constantin Dima: ”Mă bucur că nu a pățit nimic nimeni de la stadion”

La FC Desna a jucat și un fotbalist român, Constantin Dima (22 de ani), acum la UTA. Dima a fost în lotul echipei din Ucraina timp de aproape un sezon.

”Da, normal că am văzut şi eu ce se întâmplă în Ucraina şi pozele cu stadionul din Desna.

M-au impresionat şi nu cred că poate exista cineva care să nu fie marcat de dezastrele provocate de războaie! În Ucraina sau oriunde altundeva.

Legat de Desna, mă bucur foate mult că nimeni de la stadion, de la club, nu a păţit nimic", a povestit Constantin Dima, pentru digisport.ro.

Etichete: razboi ucraina , stadion ucraina , stadion desna , stadion chernihiv , fotbal stadion desna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă